Licytacja Na Opak str.85 Wątek Sentymentalny z Zasadami

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Czw lut 28, 2008 12:09

Rennatta, a to musi być wysiane w ziemi...czy może byc na czysto, w kiełkowniku...rozumiem, że to dla kociastych potrzebujesz...
ja tez z Krakowa, to mogłanbym ci wysiewac co jakiś czas, bo u mnie ciągle zielsko jakieś rośnie...jestem kiełkożerca:)

aneta od zwierzyńca

Od: Pt gru 02, 2005 14:29

Post » Czw lut 28, 2008 12:21

Szukam wszelakich materiałów (książki naukowe, periodyki itp. itd) o MOTYWACJI...
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Szewczyk Magda

Od: Nie lis 26, 2006 20:45

Post » Czw lut 28, 2008 12:41

aneta od zwierzyńca pisze:Rennatta, a to musi być wysiane w ziemi...czy może byc na czysto, w kiełkowniku...rozumiem, że to dla kociastych potrzebujesz...
ja tez z Krakowa, to mogłanbym ci wysiewac co jakiś czas, bo u mnie ciągle zielsko jakieś rośnie...jestem kiełkożerca:)

Eeeee, nie wiem co to kiełkownik :oops: . Chodzi o to,żeby kocimiętka lub owies były już w stanie "wyrośniętym".

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

Post » Czw lut 28, 2008 15:25

aneta od zwierzyńca pisze:
Rennatta, a to musi być wysiane w ziemi...czy może byc na czysto, w kiełkowniku...rozumiem, że to dla kociastych potrzebujesz...

Eeeee, nie wiem co to kiełkownik . Chodzi o to,żeby kocimiętka lub owies były już w stanie "wyrośniętym".
Kod: Zaznacz cały

chodzi o to, że wyrośniętą, zieloną trawę, kładziesz na talerzu i podlewasz wodą, wylewając jej nadmiar...korzenie to coć ma czyste, nie upaprane w ziemi, ani żadnej inej substancjii...poszukam owsa lub kocimietki, posieje i pokażę jak wyrośnie..może byc?...o, i na święyta bedzie przy okazji piękna dekoracja :D

aneta od zwierzyńca

Post » Czw lut 28, 2008 16:12

Udało mi sie kupi na allegro te ksiązkę, informuje wię, że pozycja
52.Sz. Hołownia, Kościół Dla Średniozaawansowanych (poszukuje Zuzola) jest już nieaktualna. Pozdrawiam.
Kasia
Jeżeli pływanie wyszczupla, to co wieloryby robią źle?

zuzola

Od: Śro kwi 20, 2005 12:37

Post » Czw lut 28, 2008 16:41

Eeeee, nie wiem co to kiełkownik . Chodzi o to,żeby kocimiętka lub owies były już w stanie "wyrośniętym".
Kod: Zaznacz cały

chodzi o to, że wyrośniętą, zieloną trawę, kładziesz na talerzu i podlewasz wodą, wylewając jej nadmiar...korzenie to coć ma czyste, nie upaprane w ziemi, ani żadnej inej substancjii...poszukam owsa lub kocimietki, posieje i pokażę jak wyrośnie..może byc?...o, i na święyta bedzie przy okazji piękna dekoracja :D

Ok :D .

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

Post » Czw lut 28, 2008 22:12

Drapak nieaktualny! Już kupiłam
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Czw lut 28, 2008 22:47

Ania a te mosiężne figurki? Nadal szukasz? Mam kilka pięknych słoników... :)

bulefka

Od: Wto kwi 11, 2006 20:51

Post » Pt lut 29, 2008 1:25

Mrozek dotarl juz w poniedzialek, przepraszam, ze wczesniej nie napisalam...Komp mialam w naprawie, ale w sumie moglam z cudzego napisac..

Ktos cos tu pisal, ze ma serwetki z kotami???
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Pt lut 29, 2008 8:08

bulefka! Szukam, szukam! Wszelkiego rodzaju pierdułki z mosiądzu i miedzi! Dasz radę zrobić fotki lub opisać dokładnie? No i cena oczywiście, ilość, itp.
Czekam zatem
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt lut 29, 2008 8:51

Cytat:

Eeeee, nie wiem co to kiełkownik . Chodzi o to,żeby kocimiętka lub owies były już w stanie "wyrośniętym".Kod:

Ok .

no to zaczynam poszukiwania owsa

aneta od zwierzyńca

Post » Pt lut 29, 2008 10:31

AniaWrocław pisze:bulefka! Szukam, szukam! Wszelkiego rodzaju pierdułki z mosiądzu i miedzi! Dasz radę zrobić fotki lub opisać dokładnie? No i cena oczywiście, ilość, itp.
Czekam zatem

Ależ prosze bardzo, mam 4 słoniki:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Hmm myśle ze 5zł za sztuke:)
Cel- jeszcze poszumam;-)

bulefka

Post » Pt lut 29, 2008 18:04

Ja mam serwetki z kotami, ale już napoczęte i nie wiem, ile. Nie wiem też, po ile :oops:
Za to wiem, na co 8)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt lut 29, 2008 20:18

bulefka!
Biorę 2 słonie, tzn. te na przedostatnim i ostatnim zdjęciu. Podaj nr konta i beneficjenta.
A.
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt lut 29, 2008 22:22

AniaWrocław pisze:bulefka!
Biorę 2 słonie, tzn. te na przedostatnim i ostatnim zdjęciu. Podaj nr konta i beneficjenta.
A.

Beneficjenta? a co to znaczy> :oops:

bulefka

[poprzednia][następna]