W takim układzie nasze głosy przyznałem od najwyższej do najniższej liczby punktów
bubor pisze:Stwierdzę nieśmiało że gdyby nie to przekombinowane głosowanie to głosując tak jak dawniej czyli jednym głosem na jednego kandydata wszystko byłoby duuuużo prostsze .![]()
W takim układzie nasze głosy przyznałem od najwyższej do najniższej liczby punktów
isabell36 pisze:bubor pisze:Stwierdzę nieśmiało że gdyby nie to przekombinowane głosowanie to głosując tak jak dawniej czyli jednym głosem na jednego kandydata wszystko byłoby duuuużo prostsze .![]()
ale rozterka którego kandydata wybrać też byłaby większa![]()
nie mówię, że jest łatwiej wybraćale za to można 3 kandydatów, a nie jednego
ja jeszcze czekam, a rodzina mi nie pomaga
isabell36 pisze:bubor pisze:Stwierdzę nieśmiało że gdyby nie to przekombinowane głosowanie to głosując tak jak dawniej czyli jednym głosem na jednego kandydata wszystko byłoby duuuużo prostsze .![]()
ale rozterka którego kandydata wybrać też byłaby większa![]()
nie mówię, że jest łatwiej wybraćale za to można 3 kandydatów, a nie jednego
ja jeszcze czekam, a rodzina mi nie pomaga
bubor pisze:To może jeszcze jedna opcja , głosujmy jak w Eurowizji , każdy będzie miał 12 głosów równoważnych ilości punktów w nich zawartych ?
Kociara82 pisze:jak nie chcecie, to nie bedzie wiecej takich konkursow...![]()
ja robie co moge by wam dogodzic, a wy jeszcze marudzicie, ze ciezko wybrac...sa jeszcze wyliczanki i losowanie... tylko nie mowcie, ze i tak nie pasuje...
Więc u nas w domku w kocie Walentynki 2012 przyznano punkty jak poniżej: Kociara82 pisze:jak nie chcecie, to nie bedzie wiecej takich konkursow...![]()
ja robie co moge by wam dogodzic, a wy jeszcze marudzicie, ze ciezko wybrac...sa jeszcze wyliczanki i losowanie... tylko nie mowcie, ze i tak nie pasuje...
Mulesia pisze:Kociara82 pisze:jak nie chcecie, to nie bedzie wiecej takich konkursow...![]()
Oj tam. Oj tam.
Jak tak nam dogadzasz, to się nie dziw, że nie wiemy kogo wybrać![]()
A poważnie mówiąc: świetny pomysł i dobra robota z tymi konkursami![]()
Moje uznanie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości