Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lip 27, 2011 20:42 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Moje zakladniki sa tak piekne, ze chcemy je powiesic na scianie w charakterze ozdob :1luvu:
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Śro lip 27, 2011 20:56 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Conchita pisze:Moje zakladniki sa tak piekne, ze chcemy je powiesic na scianie w charakterze ozdob :1luvu:

tak właśnie, coś w tym jest :D
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Śro lip 27, 2011 21:59 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Conchita pisze:Moje zakladniki sa tak piekne, ze chcemy je powiesic na scianie w charakterze ozdob :1luvu:

Super :ok: że doszły i sie zadomowiły, to portrecik Emmy poprosze Pako o zamieszczenie, bo takiej kici jeszcze nie mielismy :D
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro lip 27, 2011 22:30 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

a ja sobie czekam po cichutku i cieszę sie ze się za moje "stwory" zabierasz :) :mrgreen:
jak ogladam co rusz to nowy zakladnik to oczy wychodza z podziwu 8O 8O 8O :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
7ksiezyc

Post » Śro lip 27, 2011 22:42 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

key_west pisze:
Pako pisze:ObrazekObrazekObrazek

Ha, ha, ha, ja nie mogę :ryk: :1luvu:
MariaD miała rację :D Thorkatt, przyjdzie ci wystąpić o dotacje unijne :kotek:

muj bosze 8O to się nazywa miec fach w rekach :ok: :ok: :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro lip 27, 2011 22:59 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

:ryk: a ile sie kotów i psów naoglądam.
Na ulicy za psami sie rozgladam.
Najgorzej, jak za ludźmi sie ogladam : bo tu i tam fajne materiały na zakladniki chodzą :ryk:

Koty dla 7ksiezyc mam prawie przemyslane.Prawie, bo przy krojeniu moze sie zmienić :wink: York nie chciał mi sie dzis narysować, :twisted: musi poczekac na swój dzień. Ale pierwszy ratlerek też tak miał.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Śro lip 27, 2011 23:09 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Thorkatt pisze::ryk: a ile sie kotów i psów naoglądam.
Najgorzej, jak za ludźmi sie ogladam : bo tu i tam fajne materiały na zakladniki chodzą :ryk:

Koty dla 7ksiezyc mam prawie przemyslane.Prawie, bo przy krojeniu moze sie zmienić :wink: York nie chciał mi sie dzis narysować, :twisted: musi poczekac na swój dzień. Ale pierwszy ratlerek też tak miał.

:ryk: ja bym chciała zakladnik sobowtor :ok:

kotx2

Post » Śro lip 27, 2011 23:23 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

kotx2 pisze:

w moim przypadku... lepiej nie... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Śro lip 27, 2011 23:31 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

halbina pisze:
kotx2 pisze:

w moim przypadku... lepiej nie... :roll:

tż -owi bym w notes wsadziła :mrgreen:

kotx2

Post » Czw lip 28, 2011 8:18 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Thorkatt pisze:Najgorzej, jak za ludźmi sie ogladam : bo tu i tam fajne materiały na zakladniki chodzą :ryk:
To strach po Wrocławiu chodzić :D Jeszcze z nożyczkami przyskoczysz... :mrgreen:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Czw lip 28, 2011 9:15 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

a ja ostatnio u fryzjera widziałam super obicia na fotelach, w sam raz na beagle :mrgreen:
Pako

Post » Czw lip 28, 2011 9:41 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Pako pisze:a ja ostatnio u fryzjera widziałam super obicia na fotelach, w sam raz na beagle :mrgreen:

:ryk: do fryzjera to nawet nozyczek nie trzeba zabierać.
a sobowtóry :smiech3:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Czw lip 28, 2011 12:48 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Śliczna kicia perska :love:

Czyja :mrgreen:

Obrazek Obrazek
Pako

Post » Czw lip 28, 2011 12:51 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Pastelowy zwierzyniec :1luvu:

Obrazek Obrazek
Pako

Post » Czw lip 28, 2011 13:22 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Jakie śliczności :1luvu: ktoś miał za*****isty pomysł na menażerię :ryk:
A ząbki króliczka, główka i łapki żabki, dziób kaczuszki... Thorkatt, cudnie wymyśliłaś :ok: :ok: :ok:

A jeszcze prześliczna kicia perska :1luvu: :1luvu:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

[poprzednia][następna]