Moderator: Moderatorzy
Conchita pisze:Moje zakladniki sa tak piekne, ze chcemy je powiesic na scianie w charakterze ozdob
Conchita pisze:Moje zakladniki sa tak piekne, ze chcemy je powiesic na scianie w charakterze ozdob
Thorkatt pisze::ryk: a ile sie kotów i psów naoglądam.
Na ulicy za psami sie rozgladam.
Najgorzej, jak za ludźmi sie ogladam : bo tu i tam fajne materiały na zakladniki chodzą![]()
Koty dla 7ksiezyc mam prawie przemyslane.Prawie, bo przy krojeniu moze sie zmienićYork nie chciał mi sie dzis narysować,
musi poczekac na swój dzień. Ale pierwszy ratlerek też tak miał.
kotx2 pisze:Thorkatt pisze::ryk: a ile sie kotów i psów naoglądam.
Najgorzej, jak za ludźmi sie ogladam : bo tu i tam fajne materiały na zakladniki chodzą![]()
Koty dla 7ksiezyc mam prawie przemyslane.Prawie, bo przy krojeniu moze sie zmienićYork nie chciał mi sie dzis narysować,
ja bym chciała zakladnik sobowtor
halbina pisze:kotx2 pisze:Thorkatt pisze::ryk: a ile sie kotów i psów naoglądam.
ja bym chciała zakladnik sobowtor
w moim przypadku... lepiej nie...
To strach po Wrocławiu chodzićThorkatt pisze:Najgorzej, jak za ludźmi sie ogladam : bo tu i tam fajne materiały na zakladniki chodzą
Pako pisze:a ja ostatnio u fryzjera widziałam super obicia na fotelach, w sam raz na beagle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości