anita5 pisze:Kupię którekolwiek "Muminki", mogą być mocno wyczytane.
Miałam nawet kilka różnych. Jutro sprawdzę czy są i jakie.
Moderator: Moderatorzy
anita5 pisze:Kupię którekolwiek "Muminki", mogą być mocno wyczytane.
Zireael666 pisze:Kupię mały (wys. do 12 cm około) kalendarzyk, taki nadający się do torebki, na ten rok oczywiście..
Może ktoś ma jakiś firmowy czy zbędny jeden, a mi się przyda lekki, bo taszczyć swojego już nie chcę ze sobą wielgasa
mgj pisze:anita5 pisze:Kupię którekolwiek "Muminki", mogą być mocno wyczytane.
anita5 pisze:mgj pisze:anita5 pisze:Kupię którekolwiek "Muminki", mogą być mocno wyczytane.
Dzięki!![]()
Dyktatura pisze:Poszukuję podręczników do klasy 6
POLSKI
"Między nami" A. Łuczak, A. Murdzek (245/03)
MATEMATYKA
"Matematyka 2001"(rok wyd. od 2007), A. Bazyluk, J. Chodnicki i inni, wyd. WSiP (6/08 MEN)
PRZYRODA
"Tajemnice przyrody", A. Czerny, K. Grzybowska - Mnich, H. Lach, wyd. Nowa Era (47/09/S)
ANGIELSKI
"New Friends 3", C. Skinner, M. Bogucka, wyd. Longman (227/3/2009)
HISTORIA
"Dzień dobry historio!", G. Wojciechowski, wyd. Nowa Era (235/00)
RELIGIA
"Komisja Wychowania Katolickiego KEP", Kazimierz Nycz, wyd. WAM (AZ-Z-01/1)
mamaja4 pisze:Odkupię akwarium z pokrywą i lampką 40l lub 60l,tanie,używane.Okolice Katowic do 10-15 km.
Ma krewetki- moze odlowic i przekazac w dobre recemamaja4 pisze:mamaja4 pisze:Odkupię akwarium z pokrywą i lampką 40l lub 60l,tanie,używane.Okolice Katowic do 10-15 km.
Już mam.Roślinki ,ewentualnie krewetki...anulka11 chyba ma?
olciak84 pisze:szukam filcu kolorowego lub innego nie strzępiącego sie materiału.
anulka111 pisze:Ma krewetki- moze odlowic i przekazac w dobre recemamaja4 pisze:mamaja4 pisze:Odkupię akwarium z pokrywą i lampką 40l lub 60l,tanie,używane.Okolice Katowic do 10-15 km.
Już mam.Roślinki ,ewentualnie krewetki...anulka111 chyba ma?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości