BAZARECZEK Wiktora [*]..OGROMNA PRZECENA i zawieszenie !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie kwi 22, 2012 21:17 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Gosiu, Gosiu, jakie śliczne 3... jest, a raczej było :)
Nie masz więcej takich kuleczek? Mam niedługo małą uroczystość i osobę, która kocha niebieski. Jeśli nie masz, wybiorę coś innego niebieskiego, ale ten zestawik jest taki śliczny... Może być sama bransoletka bez kolczyków albo naszyjnik, kolczyków chyba też ta osoba nie nosi.

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Nie kwi 22, 2012 21:19 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

liszyca pisze:Gosiu, Gosiu, jakie śliczne 3... jest, a raczej było :)
Nie masz więcej takich kuleczek? Mam niedługo małą uroczystość i osobę, która kocha niebieski. Jeśli nie masz, wybiorę coś innego niebieskiego, ale ten zestawik jest taki śliczny... Może być sama bransoletka bez kolczyków albo naszyjnik, kolczyków chyba też ta osoba nie nosi.

Aneczko, oczywiście, że zrobię, opale jeszcze mam :ok: .
Na kiedy potrzebujesz?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie kwi 22, 2012 21:25 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Jeszcze trochę czasu jest, pod koniec maja. Super, bardzo dziękuję :1luvu: Daj znać na pw może co do ceny.

liszyca

Post » Nie kwi 22, 2012 21:28 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

liszyca pisze:Jeszcze trochę czasu jest, pod koniec maja. Super, bardzo dziękuję :1luvu: Daj znać na pw może co do ceny.

Tylko, że ja potem zapomnę, bom sklerotyczka wielka :oops: .
W takim razie robię i wysyłam w tym tygodniu, a dasz, kiedy będzie potrzebne :ok: .
Za samą bransoletkę będzie 15 zł.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie kwi 22, 2012 21:30 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Ależ jeśli da się już, to nie ma problemu, schowam i poczeka, super :1luvu: Jutro w takim razie przelewam. Podam Ci jednak inny adres, do mojej pracy, bo w domu przechwycą i będzie kicia, a nie niespodzianka :ryk:
Wielkie dzięki.

liszyca

Post » Nie kwi 22, 2012 21:35 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Gosiu ja bym poprosiła o długość bransoletki F
i chciałabym tą spod 34.... z kolczykami jakby sie dało ;)
da radę? :oops:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pon kwi 23, 2012 7:15 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Najwyrazniej wcielo mi posta :?
Pisalam juz wczoraj wieczorem, ze mama do mnie przyjechala i przywiozla te cudenka! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jakie to wszystko piekne! :1luvu: :1luvu: Malgosiu, dziekuje :1luvu:

Helvti

Od: Wto gru 15, 2009 18:28

Post » Pon kwi 23, 2012 7:18 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Helvti pisze:Dzis przyjechala do mnie mama i przywiozla te wszystkie slicznosci :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Malgos, jakie to wszystko piekne, dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

nie wcięło ci tylko strona się zmieniła :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon kwi 23, 2012 9:18 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

johaśka pisze:
Helvti pisze:Dzis przyjechala do mnie mama i przywiozla te wszystkie slicznosci :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Malgos, jakie to wszystko piekne, dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

nie wcięło ci tylko strona się zmieniła :)

Aha, nie szkodzi, moge podziekowac dwa razy, bo jest za co :D :ok:

Helvti

Post » Pon kwi 23, 2012 12:28 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

no pewnie, że jest za co...
Gosia cudeńka robi :1luvu:

johaśka pisze:Gosiu ja bym poprosiła o długość bransoletki F
i chciałabym tą spod 34.... z kolczykami jakby sie dało ;)
da radę? :oops:

to ja się na wszelki wypadek przypomnę coby nie umknęło ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon kwi 23, 2012 21:33 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Asiu, ja nie zapomniałam, tylko mnie z neta wywaliło :evil: .
Nie wiem, czy jeszcze mam tą bransoletkę nr F, zaraz jutro sprawdzę i napiszę :ok: .
A 34 jest Twoja, nie ma sprawy :D .

vip

Post » Wto kwi 24, 2012 6:24 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Gosiul spoko :) a jakieś coś w uszy da się zrobić do tej bransoletki 34?
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Wto kwi 24, 2012 18:12 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

johaśka pisze:Gosiul spoko :) a jakieś coś w uszy da się zrobić do tej bransoletki 34?

Pewno, że się da :D .

vip

Post » Wto kwi 24, 2012 18:35 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

vip0 pisze:
johaśka pisze:Gosiul spoko :) a jakieś coś w uszy da się zrobić do tej bransoletki 34?

Pewno, że się da :D .

to też poproszę..... coś jak lubię ;)
najlepiej najprostsze bo takie najładniejsze ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw kwi 26, 2012 7:01 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...

:crying: :crying: :crying: a ja wczoraj w sklepie poniszczylam bransoletke :crying: :crying: :crying:
chcialam zdjac torebke z ramienia i mocno pociagnelam uszami torebki przy nadgarstku i bransoletka w drobiazgi na podloge :(
i co ja teraz zrobie? :crying: :crying: :crying:

Helvti

[poprzednia][następna]