PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob cze 09, 2012 7:44 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

czyli nie zamykać,póki całego rozliczenia nie ma jak należy-jakieś przepraszam by sie przydało na zakończenie :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie cze 10, 2012 5:33 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Ja zrezygnowałam z zamówienia bowiem nie ma materiału o który mi chodziło.Czekam na zwrot200 zł

fonja

Od: Sob kwi 11, 2009 9:22

Post » Pon cze 11, 2012 6:42 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Dostałam pufę po 5 miesiącach, mimo, że pufa jest tak jak chciałam by była, to nie polecam sprzedawcy, który tak lekceważąco traktuje klienta.

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Pon cze 25, 2012 16:54 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

choć poprosiłam o zwrot przelewu dostałam wlasnie puffe (po okolo 3,5m-cach)
passa na prosbę o zwrot przelewu nie zareagowala niestety - puffa jest taka jaka zamawiałam ale w tym czasie zdazyłam juz kupić cos innego do "lezakowania" dla moich futer

no nic - puffa przyszła - niesmak pozostaje i ja rowniez mimo ze genialne te puffy polecić nie mogę ...
7ksiezyc

[poprzednia]