Gibutkowa pisze:Jak by to miało być na kalendarz to w sumie grudzień już jest

zostaje:
styczeń - koty kalekie i niepełnosprawne
luty - sweet focie
marzec - głupie miny (wiem że Parima Aprylis w kwietniu ale na kwiecie zdałoby się świątecznie
kwiecień - Kot Wielkanocny
maj - koty wiosenne ?
czerwiec - black and white
lipiec - wakacje z kotem ?
sierpień - bure jest piękne
wrzesień - kot idzie do szkoły ?

październik - rudości i tri
listopad - koty wilki i szylkrety
I pytanie czy do styczniowych kalek zaliczmy też koty przewlekle chore? Mam na myśli FIVki i FeLVki - czy osobny termin? Jakby to było w formie kalendarza to można właśnie pokazać że koty z FIV i FeLV też mogą żyć i świetnie funkcjonować

Tak się zastanawiam czy na styczeń łapią się też koty niepełnosprytne? Bo u mnie same takie

widze, ze myslisz podobnie jak ja

jesli tylko beda chetni kandydaci i ktos kto za skarbnika bedzie robil-to ja moge taki konkurs robic co miesiac

co do przewlekle chorych... hmm... w przypadku kalekich chodzilo mi o widoczne kalectwo, jakas ulomnosc (brak oczka, lapki, ogonka, koty w pampersach). Obawiam sie co do kotow przewlekle chorych, bo jak udowodnisz, ze kot X napewno ma np.FIV? W zasadzie koty po KK tez mozna by do tej kategorii zaliczyc, bo KK nie da sie calkowicie "wyplenic" z kota. Sa tylko okresy, kiedy choroba jest uspiona i okresy jej aktywnosci. Wiec nad przewlekle chorymi sie zastanowie jeszcze