Moderator: Moderatorzy
mir.ka pisze:bo miesiąc temu miała być dokładka
ametyst55 pisze:mir.ka pisze:bo miesiąc temu miała być dokładka
![]()
Przepraszam , ale przez chorobę Feliksa oraz obowiązki zawodowe jestem w mega niedoczasie![]()
Postaram się wystawić co nieco w ten weekend.
Koki-99 pisze:56, 64 i 68 proszę oraz 7c. Czy możesz mi zmierzyć jakoś biustonosz kremowy r. 40/42?
Atta pisze:7c. Pantofle kupione na targu rozmiar 37 - czy one takie typowe w rozmiarze? bo mama ostatnio kupiła przywiozła do szpitala i 37 za krótkie
ametyst55 pisze:Koki-99 pisze:56, 64 i 68 proszę oraz 7c. Czy możesz mi zmierzyć jakoś biustonosz kremowy r. 40/42?
Przepraszam nie zauważyłam Twojego wpisua właśnie zmieniłam numerację kosmetyków żeby było przejrzyściej, idę szukać Twoich numerków i zaraz zmierzę biustonosz
edit .
to będą teraz numery 28a, 33a, 34a.
Koki-99 pisze:ametyst55 pisze:Koki-99 pisze:56, 64 i 68 proszę oraz 7c. Czy możesz mi zmierzyć jakoś biustonosz kremowy r. 40/42?
Przepraszam nie zauważyłam Twojego wpisua właśnie zmieniłam numerację kosmetyków żeby było przejrzyściej, idę szukać Twoich numerków i zaraz zmierzę biustonosz
edit .
to będą teraz numery 28a, 33a, 34a.
Wszystko się zgadza. A biustonosz jednak za duży będzie, więc dziękuję.
Poczekam na nowości.
ametyst55 pisze:Atta pisze:7c. Pantofle kupione na targu rozmiar 37 - czy one takie typowe w rozmiarze? bo mama ostatnio kupiła przywiozła do szpitala i 37 za krótkie
Ja mam pomiędzy 37 a 38 i na mnie są za małe. Kupowala je dla mnie siostra i niestety nie trafiła.
Zmierzyłam i mają - 25,5 cm mierząc na końcach pantofla, a tak jak obszycie pantofla - maja około 24 cm.
mir.ka pisze:poproszę na razie 56a i 58a
Atta pisze:ametyst55 pisze:Atta pisze:7c. Pantofle kupione na targu rozmiar 37 - czy one takie typowe w rozmiarze? bo mama ostatnio kupiła przywiozła do szpitala i 37 za krótkie
Ja mam pomiędzy 37 a 38 i na mnie są za małe. Kupowala je dla mnie siostra i niestety nie trafiła.
Zmierzyłam i mają - 25,5 cm mierząc na końcach pantofla, a tak jak obszycie pantofla - maja około 24 cm.
Ależ oni robią wymiarówkę. Wygląda jakby miało być za duże... ewentualnie stanę na ryneczku i przehandluję![]()
Poproszę kapciuszki oraz 67a. Maska do twarzy z minerałami z Morza Martwego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości