Moderator: Moderatorzy
anulka111 pisze:I znowu bedzie ,ze tka specjalnie by atmosfere napiecia budowac
Thorkatt pisze:anulka111 pisze:I znowu bedzie ,ze tka specjalnie by atmosfere napiecia budowac
A co ja poradzę że rzeka którą spływają prawie stoi w miejscu i tylko tyle sie posuwaja co uwiosłują
Oczywiście, że będzieanulka111 pisze:I znowu bedzie ,ze tka specjalnie by atmosfere napiecia budowac
Ooo, to tzw. kajakarstwo szuwarowo-błotneThorkatt pisze:A co ja poradzę że rzeka którą spływają prawie stoi w miejscu i tylko tyle sie posuwaja co uwiosłują
key_west pisze:Oczywiście, że będzieanulka111 pisze:I znowu bedzie ,ze tka specjalnie by atmosfere napiecia budowacw kwestii publikacji fotek wszędzie węszę spisek
Ooo, to tzw. kajakarstwo szuwarowo-błotneThorkatt pisze:A co ja poradzę że rzeka którą spływają prawie stoi w miejscu i tylko tyle sie posuwaja co uwiosłują![]()
Też lubię kajakowaniea w czasach studenckich to nawet byłam prezeską klubu kajakowego na UW, pierwszą w historii
milena88 pisze:ale bajer![]()
, ma rozkładane skrzydła
![]()
MariaD pisze:Moja siostra dostawszy ON-ka niemal chciała go w ramki oprawić.
I mam kolejne zamówienie na zakładnika:
http://2.bp.blogspot.com/_5nZwDfupGCg/S ... 00x450.jpg
Dokładnie taki.Dla wnuczki mojej siostry, ma takiego psiaka a ksiazki czyta namietnie.
PS obawiam się, że jak wnuczka pokaże w szkole zakładkę, to Thorkatt zatrudni pracowników, założy firme i wystąpi o dotacje unijne.
O kurczęThorkatt pisze:Wspominajac czasy studenckie to ja bylam widemistrzynia Polski w Ringo w dwójkach żeńskich(w jakimś sezonie) i Miss Ringo 86(chiba)![]()
, no ale nie poszłam droga kariery
![]()
Jest prze-ślicz-ny
Bo bazarkuje ksiazki o wampirach,wiec taka zakladka jest adekwatna do tresci
MariaD pisze:Moja siostra dostawszy ON-ka niemal chciała go w ramki oprawić.
I mam kolejne zamówienie na zakładnika:
http://2.bp.blogspot.com/_5nZwDfupGCg/S ... 00x450.jpg
Dokładnie taki.Dla wnuczki mojej siostry, ma takiego psiaka a ksiazki czyta namietnie.
PS obawiam się, że jak wnuczka pokaże w szkole zakładkę, to Thorkatt zatrudni pracowników, założy firme i wystąpi o dotacje unijne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości