PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw mar 08, 2012 19:49 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

Genilana ta 34 :1luvu:

to ja taka zamawiam bo i moj kolor i konkretna wielokośc, bo srednica taka o jakiej myślałam
a jakby miala kolorową rączkę to wogole byłby "czad" :mrgreen:

zdjecia postaram się pokombinować i wstawic czy to wieksze czy powiekszające się (choc nie wiem jak to zrobic by się powiększały, ale podszkole się ;))
7ksiezyc

Post » Czw mar 08, 2012 19:54 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

AgaPap pisze:Moja puffka i materacyk dziwoląg wczoraj doszły. I praktycznie od razu zostały zasiedlone :D
Koty najpierw były zdziwione co im tam tak szeleści, ale nie przeszkodziło to w rozwaleniu się na nich :roll:

Fajna ta nowa puffka jest, muszę o takiej pomyśleć na przyszłość. Np. taką ale z jakimś nieprzemakalnym materiałem, to mogłaby sobie leżeć na balkonie od wiosny do jesieni.
Muszę dziadom powiedzieć żeby zaczęły kasę na taką zbierać :mrgreen:

To super :ok:
Co do pomysłu balkonowego - powiem szczerze,że nie wiem na ile by to zdało egzamin. Wystaw sobie cokolwiek nieprzemakalnego jesienią na balkon i zobacz jak to będzie wyglądało wiosną :mrgreen: Przypuszczalnie kurz,brud,plamy po kroplach deszczu,niestety nie sprzyja to urodzie puffek. No chyba,że chcesz jakąś taką żołniersko-tarasową,absolutnie nie do ruszenia,ale czy koty się jeszcze będą na niej kładły... :roll: :wink:

7ksiezyc - fantastycznie,cieszę się bardzo,że się podoba. Szczegóły dogramy jutro,dobrze? Taśma odważniejsza się znajdzie ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Czw mar 08, 2012 20:14 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

Ale tą balkonową to na zimę bym do domu brała, na zewnątrz leżałaby sobie tylko przez sezon :D

Jakbyś mogła przy okazji zorientować się czy taki materiał byłby gdzieś do kupienia - myślę, że taki ortalionowy by się nadał . :kotek:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw mar 08, 2012 21:15 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

O wow jakie cudo, ja jak najbardziej :ok: . Poproszę większą , bo nasz Wafka to duuuuży kot :mrgreen: . Wzięłabym obie, ale widzę, że 7ksiezyc też czeka, więc myślę , że się podziałkujemy :mrgreen: , a ja poczekam na kolejne . Znaczy poproszę nr 34 większą :ok:

edit: poproszę jeszcze na pw o dane do przesyłki :ok:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Pt mar 09, 2012 0:34 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

ja jasne poczekam na dogranie szczegółów tyle ile trzeba, nie pali się, zastawiam sie tez czy mogłaby byc ta puffka taka bardzie płaska (niższa) bo jak mi sie ze 3szt na raz próbują gramolic na puffke to komicznie to wyglada ale z kazdej storny spada kot ;)
nie wiem jka to w praktyce ale wydaje mi się ze ta bardziej plaska ma mniej mozliwosci "spadania" ;)
ale srednica minimim 60cm ..... bo kurcze walki sa dzien w dzien, no "hita" mamy w domu nowego :), a opcja szelest .... to doipiero zabawa szczegolnie miedzy 3 a 4w nocy ;) :ryk:

a przyznam, ze pomysł z np ortalinowa super .... tym bardziej ze w koncu nadchodza balkonowe czasy :)
passa pomysl o tym ..... bo pewnie byłoby spore zainteresowanie :)
7ksiezyc

Post » Pt mar 09, 2012 16:11 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

ellza1 pisze:O wow jakie cudo, ja jak najbardziej :ok: . Poproszę większą , bo nasz Wafka to duuuuży kot :mrgreen: . Wzięłabym obie, ale widzę, że 7ksiezyc też czeka, więc myślę , że się podziałkujemy :mrgreen: , a ja poczekam na kolejne . Znaczy poproszę nr 34 większą :ok:

edit: poproszę jeszcze na pw o dane do przesyłki :ok:

Jeszcze większą? 8O :mrgreen: Ona niemała jest...
To ile tej średnicy byś chciała?
Ostatnio edytowano Pt mar 09, 2012 16:23 przez passa, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pt mar 09, 2012 16:21 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

o noł noł ja poproszę tą co jest, źle przeczytałam, myślałam, że sa dwie . moja Ci ona :twisted: zakupiłam poproszę o dane do przelewu

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Pt mar 09, 2012 16:25 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

ellza1 pisze:o noł noł ja poproszę tą co jest, źle przeczytałam, myślałam, że sa dwie . moja Ci ona :twisted: zakupiłam poproszę o dane do przelewu

Ołkej,nie ma to jak obopólne zrozumienie :ryk:
Już ślę pw.
Napisałam cennik dla dwóch rozmiarów,które uważam za najbardziej praktyczne,ale fizycznie na razie istnieje tylko jedna,właśnie o średnicy 60 cm.

:mrgreen:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pt mar 09, 2012 22:58 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

muszę jeszcze zaśmiecić troszkę bo Frania cuda na puffie wyprawia :ryk: :ryk: :ryk:

ObrazekObrazek

no i na chwilkę udało się wskoczyc na puffik Franiowi :)

ObrazekObrazek

muszę powiedziec ze w kwesti legowisk sa to najlepiej wydane przeze mnie pieniądze :)
legowisk mialy juz masę ale zadnego tak nie oblegały :1luvu: :kotek:
7ksiezyc

Post » Sob mar 10, 2012 0:40 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

Franio piękny - taki subtelny i ozdobny :1luvu: Kolory kotów chyba macie wszystkie...A gdzie Frania podziała przednie łapki?Pękłam ze śmiechu i taka pęknięta idę spać :ryk:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pon mar 12, 2012 14:30 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

Właśnie dotarła do mnie puffa :D Jest świetna. Koty się jej przyglądają. Dodam jeszcze, że filcowa kuleczka z miejsca stała się hitem i właśnie moja Hania się nią bawi.
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Wto mar 13, 2012 15:30 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

KubaTST pisze:Właśnie dotarła do mnie puffa :D Jest świetna. Koty się jej przyglądają. Dodam jeszcze, że filcowa kuleczka z miejsca stała się hitem i właśnie moja Hania się nią bawi.

Daj znać jak etap przyglądania przejdzie w etap używania :wink:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Czw mar 15, 2012 7:16 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

Puffka przyszła już wczoraj :) :mrgreen:

Przy okazji się okazało, że chyba kupiłam ją w prezencie mojej Maniusi na drugie urodziny, bo akurat ma dzisiaj (ustaliłam datę urodzenia na 15, a ewentualna "pomyłka" to max tydzień w którąś stronę) ;)
Na razie wszystkie koty się jej przyjrzały, połaziły po niej, ale siedzieć nie chcą :P :lol:

Oswoją się na pewno ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pt mar 16, 2012 15:53 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

U mnie nastąpił przełom dopiero dziś. Puffa, niczym wino, z upływem czasu nabiera coraz większej wartości. :D :D
Rano wygrzewał się na niej mój Bilon, po południu jest zmiana warty Hanka ją okupowała. Zrobiłam fotki na ten moment telefonem, ale jak się okazało razem z aparatem z domu tymczasowo wyjechał adapter do kart, więc na fotki jeszcze trzeba poczekać, co najmniej do późnego wieczora :D
Obrazek Obrazek

KubaTST

Post » Sob mar 17, 2012 16:17 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

To się Bilonem pochwalę :D
Obrazek
Obrazek Obrazek

KubaTST

[poprzednia][następna]