W tym tygodniu na zrobienie ząbków jedzie Feliks, a w następnym Natalka, no i Mai musimu zrobić kontrolne badania krwi.
Moderator: Moderatorzy
ametyst55 pisze:Zapraszamy na zakupy![]()
W tym tygodniu na zrobienie ząbków jedzie Feliks, a w następnym Natalka, no i Mai musimu zrobić kontrolne badania krwi.
ametyst55 pisze:A co Elence dolega ?
mir.ka pisze:ametyst55 pisze:A co Elence dolega ?
Do końce jeszcze nie wiadomo, ale wyszedł jej wysoki wynik badania BNP , bo miała problemy z oddychaniem ,może to świadczyć o niewydolności serca
ametyst55 pisze:Jesteśmy po podaniu pierwszej dawki leku, trzymajcie kciuki za Feliksa.
mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Jesteśmy po podaniu pierwszej dawki leku, trzymajcie kciuki za Feliksa.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy![]()
bo koszty leczenia będą znaczne jak na mój portfel
mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy![]()
może załóż zrzutkę?
ametyst55 pisze:mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy![]()
może załóż zrzutkę?
Na razie nie ma takiej potrzeby , jakoś ogarniemy to z siostrątyle , że bedzie to znacznie wiecej niż średnio wydaję na koty w miesiącu.
Preparat przychodzi raz na tydzień , poza tym korzystamy ze zniżki dzięki uprzejmości fundacji. Leczenie trwa trzy miesiące więc są to koszty rozłożone w czasie , no ale oczywiście trzeba te pieniądze mieć więc![]()
Zapraszam na zakupy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości