Moderator: Moderatorzy
rudy kociak pisze:katarzyna1207 pisze:jasdor pisze: stara, brzydka, rozczochrana persica Podobała się Wam
![]()
![]()
No wiesz ...
jaka brzydka
... cuuuudna jest ... A za takie teksty szkalujące footro to Kośka powinna się z Tobą pobawić we wp...
![]()
![]()
Zgadzam się z tym tekstem i podpisuję się obiema rękami.Jaka brzydka,jaka rozczochrana-zapamiętaj sobie,że piękno to pojęcie względne
Bianka 4 pisze:Mam pytanie, czy w edycji "burasów i whiskasów" będą mogły brać udział koty białe z kilkoma burymi łatkami?
jasdor pisze: Mój beneficjent na forum działa oczywiście, kotom pomaga, a ma ich już nazbieranych 11. Niedawno znowu zgarnęła kolejną chorą bidę, która już leży u niej na parapecie.
Ciężko jej związać koniec z końcem, choć nigdy-przenigdy nie narzeka i o pomoc nie poprosi.
Tutaj jest wątek -> viewtopic.php?f=1&t=131917
Dwie zeszłoroczne znajdy nasze u niej mieszkają, bo nikt ich nie wziął i pewnie już na zawsze zostaną.
Szura-najmysi mama pisze:Jeśli dobrze zrozumialam zasadu bazarku, wygrany kot dysponuje kwotą grosikow ktore można przekazać dla kotów. tak?
My z Lesiem zdecydowaliścy przekazać pieniążki dla KOT-yliona.
dane do przelewu:
subkonto Kotyliona w Vivie:
38 1370 1109 0000 1706 4838 7307
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt – Viva!
ul. Kawęczyńska 16 lok. 42a
03-772 Warszawa
Kociara82 pisze:...
co do kolejnej edycji: jak pokazala sonda-beda burasy i tzw "whiskasy". W zasadzie wsrod nich tez mozna wyroznic podkaregorie: bury pingwinek, bury krowek wg tego, co znalazlam w necie. Ale mysle, ze moga byc smialo w tej kategorii, choc na upartego mozna by je "wcisnac" w kategorie "pingwinki i krowki", bo to tez krowki i pingwinki tylko bure. Jednak mysle, ze "bura" kategoria jest dla nich najlepsza![]()
katarzyna1207 pisze:Dopiero teraz zobaczyłam, że Miszczunio "załapał" się na najgorsze 4 miejsce ..... Czyżby z tego powodu zeżarł mi centymetr krawiecki ...
![]()
![]()
ewa_mrau pisze:katarzyna1207 pisze:Dopiero teraz zobaczyłam, że Miszczunio "załapał" się na najgorsze 4 miejsce ..... Czyżby z tego powodu zeżarł mi centymetr krawiecki ...
![]()
![]()
hej Miszczu, nie martw się!
postanowiłem z moją Dużą, że podzielę się z Tobą zabawkami
maluchy i tak się nie doliczą, bo są głupie...
a moja Duża powiedziała, że kupi jakiś wypasiony centymetr krawiecki dla Twojej Dużej
i błagam Cię, nie jedz już więcej takich świństw
Maciek Kręciproch
katarzyna1207 pisze:![]()
Miszczu się nie martwi ... Miszczu demoluje ... (jak zwykle zresztą)
... A za zabawki będzie baardzo wdzięczny ... bo jemu jakoś tak szybko wszystkie się "psujom" ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 304 gości