dilah pisze:Karolek(ona) pisze:novacianka pisze:a mi tylko przykro, że Kociara82 poprzestawiała kolejność zdjęć, usunęła kursywę z podpisów i po takich autorskich przeróbkach całość wyszła co najmniej bez sensu...
mi pozmieniala opis
i wszystko wszyslo innaczej jak jest naprawde
kochane moje a ja ją będę bronić, to czego się podjęła jest czasochłonne i pracochłonne, do tego miała problemy z kompem...wzięła się bezinteresowanie za prowadzenie takiego konkursu, który tak na prawdę ma jedno na celu pomóc jakiemuś kotu w potrzebie i to jest najważniejsze! nie zapominajmy o tym, a to kto wygra to sprawa drugorzędowa - choć nagrody kuszące i na prawdę fajne

ja osobiście jej współczuję, bo ja z odpowiadaniem ciągle na te same pytania, to bym szału dostała tylko dlatego, że ktoś czegoś nie rozumie, nie chciało mu się przeczytać ect. o zliczaniu głosów nie wspomnę

ja jej strasznie dziękuję za podjęcie się niełatwej inicjatywy i poświęcenie temu swojego wolnego czasu ... ten się nie myli kto nic nie robi
halo halo, ale ja nikogo nie atakuję, żeby trzeba było bronić. nie mogę już nawet napisać, że jest mi przykro z jakiegoś tam powodu? zależało mi na tym, żeby 'historia' miała ręce i nogi, dlatego też wysłałam wcale niemało zdjęć. wiem, nikt mnie do tego nie zmuszał, sama chciałam, ale dlatego też myślę, że napisanie o tym, że jest mi tak po prostu, po ludzku przykro, nie jest jakimś wielkim przewinieniem z mojej strony. zwłaszcza, że żeby ułatwić sprawę starałam się edytować ogłoszenie w sposób jak najbardziej ułatwiający jego zamieszczenie przy jednoczesnym zminimalizowaniu szans na pomyłki.
i nie, nie chodzi mi o wygraną [chociaż nagrody prima sort, ale za małą sympatią się cieszę na forum] - bardziej o to, że jakieś to było takie zwyczajnie mało fajne. tym bardziej, że już wcześniej były wpisy o tym, że Kociara zmienia zgłoszenia na własną rękę.