MYSZY -kilka nowych garści ZAMÓW I KUP TERAZ

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob paź 02, 2010 15:21 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Gingger pisze:a ja bym poprosila szczurzaka...jesli mozna czarno czerwonego? czarny na ciele a uszka i ogonek czerwone....
a drugiego czarnego z zoltym ogonkiem i uszkami....

da rade tak? :roll: z wysylka sie nie spieszy...za jakis tydzien do dwoch sie przeprowadzamy wiec adresu poki co poda nie moge- bo nowego jeszze nie znam. no i dodam jeszcze, ze wysylke za granice do Irlandii trzebaby bylo uwzglednic...

dziekuje =]

Jak najbardziej :1luvu:

Dodam,że kiedyś wysyłałam myszy i szczurzaki do Poznania i do UK.
Do UK doszło 2 dni wcześniej :ryk:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob paź 02, 2010 15:46 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

tak....skads to znam :) to wprost niesamowite :ryk: to ja dam znac za okolo powiedzmy 2tygodnie..a wiec bardzo sie nie spieszy...no i poprosze dane do przelewu...wraz z kodem..znow zapomnialam jaki to kod :P ale ten taki co go potrzebuje jesli chce wyslac pieniazki na konto w pl...

kod BIC/SWIFT i chyba SORT CODE/numer rozliczeniowy...
nie wiem w sumie nigdy nie robilam przelewow do pl... :roll:
Obrazek

Gingger

Od: Śro maja 19, 2010 21:12

Post » Sob paź 02, 2010 15:54 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Gingger pisze:tak....skads to znam :) to wprost niesamowite :ryk: to ja dam znac za okolo powiedzmy 2tygodnie..a wiec bardzo sie nie spieszy...no i poprosze dane do przelewu...wraz z kodem..znow zapomnialam jaki to kod :P ale ten taki co go potrzebuje jesli chce wyslac pieniazki na konto w pl...

kod BIC/SWIFT i chyba SORT CODE/numer rozliczeniowy...
nie wiem w sumie nigdy nie robilam przelewow do pl... :roll:

http://www.swift-iban.com/kod-swift.php
krynia08

Post » Sob paź 02, 2010 16:16 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

dzieki juz wlasnie tez znalazlam :D
Obrazek

Gingger

Post » Sob paź 02, 2010 16:26 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Gingger pisze:dzieki juz wlasnie tez znalazlam :D

:ok:
krynia08

Post » Nie paź 03, 2010 8:30 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

:D
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon paź 04, 2010 10:22 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Myszy sie szyja
zapraszamy następnych

Dziś światowy dzień ZwierząT :kotek:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon paź 04, 2010 11:31 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Thorkatt pisze:Myszy sie szyja
zapraszamy następnych

Dziś światowy dzień ZwierząT :kotek:

Obrazek
krynia08

Post » Wto paź 05, 2010 21:16 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

nie mozemy sie doczekac =]
Obrazek

Gingger

Post » Śro paź 06, 2010 9:05 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Gingger pisze:nie mozemy sie doczekac =]

pamietam, pamietam, tylko w miedzyczasie Dzień Zwierząt i moje urodziny i pradu nie mieliśmy z powodu wymiany tablicy na klatce schodowej. Dzisiaj zważę i poszukam, ile za przesylkę.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Śro paź 06, 2010 11:52 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

nie ma pospiechu bo my nadal nie przeprowadzeni...w nast tyg bedziemy pod nowym adresem dopiero :)
Obrazek

Gingger

Post » Śro paź 06, 2010 12:48 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

:kotek:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pt paź 08, 2010 22:07 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

chcialam oznajmic, ze od jutra zostaje bez interentu na jakis czas...przeprowadzka- a nie wiem dokladnie kiedy nam podlacza internet na nowym mieszkaniu. tu troche to trwa..mysle, ze w ciagu tygodnia wroce.podam wtedy adres i poprosze dane do przelewu.:)
Obrazek

Gingger

Post » Sob paź 09, 2010 7:31 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Gingger pisze:chcialam oznajmic, ze od jutra zostaje bez interentu na jakis czas...przeprowadzka- a nie wiem dokladnie kiedy nam podlacza internet na nowym mieszkaniu. tu troche to trwa..mysle, ze w ciagu tygodnia wroce.podam wtedy adres i poprosze dane do przelewu.:)

:ok: Przy przeprowadzce nie zapomnij zabrać koteczka :kotek:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

[poprzednia][następna]