PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt mar 02, 2012 19:30 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

Od momentu jak zobaczyłam, że takie cuda można kupić, polowałam intensywnie :D
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Pt mar 02, 2012 19:45 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

Refleks niesamowity,zwłaszcza że - nie wiedzieć czemu - ta puffka spodobała się też na innym forum,ale parę minut później... 8) Od początku było mi foto-puffki robić... ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Nie mar 04, 2012 11:12 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

a ja muszę podziękowac za moją pufkę :1luvu:
(w zasadzie to koty dziękuję, szelest wypełnienia - mina kotów bezcenna :ryk: )
odebraem w piatek - oblegana jest 24h
i dopytuje kiedy będzie kolejna albo czy mogę zamówić jakiś konkretny kolor (czerwień, cegła ewentualnie beż)
7ksiezyc

Post » Nie mar 04, 2012 13:37 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

To się cieszę :ok: Będzie brąz i beż w przyszłym tygodniu.Co do czerwieni - musiałabym sprawdzić co tam mają w sklepach,bo z pamięci nie powiem.Kiedyś widziałam przepiękną tkaninę fuerkową w odcieniu koralowym,ale cena z górnej półki :wink:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Nie mar 04, 2012 17:58 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

czy dałoby się zamówić jedną puffkę? czy już za późno (w pierwszym poście jest napisane, że "nie da się", ostatnie posty mówią co innego i już sama nie wiem)?
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie mar 04, 2012 19:16 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

A chciałabym się dowiedzieć czy można dokupić pokrowiec, bo mam polarowy i kociaki wybitnie lubują się w ostrzeniu pazurków na nim i już nie wygląda... A ponadto z racji wielkości leży na podłodze i wszystkie i to dosłownie wszystkie klaczki z podłogi polar zbiera... :?

Aczkolwiek wykorzystują bardzo regularnie również do drzemek nie tylko jako przenośny drapak 8) 8) 8) 8)

Malgosia Wroc

Od: Nie lis 20, 2011 15:30

Post » Nie mar 04, 2012 21:59 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

*anika* - bardziej na rękę teraz dla mnie jest wybieranie z tego co jest dostępne w pierwszym poście.Do klientów-recydywistów mam słabość,stąd ta niekonsekwencja.Ogólnie plan jest taki,że wkrótce pojawi się nowy rodzaj puffek,jeden wzór,który będzie można zamawiać w dowolnych ilościach.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Nie mar 04, 2012 22:11 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

passa pisze:*anika* - bardziej na rękę teraz dla mnie jest wybieranie z tego co jest dostępne w pierwszym poście.Do klientów-recydywistów mam słabość,stąd ta niekonsekwencja.Ogólnie plan jest taki,że wkrótce pojawi się nowy rodzaj puffek,jeden wzór,który będzie można zamawiać w dowolnych ilościach.

ale właśnie te w pierwszym poście wszystkie mają dopisek "sprzedane", stąd pytanie: czy zostało COKOLWIEK jeszcze co jest puffą a nie płaskim posłaniem?

jeśli jest, to ja baaardzo proszę o wskazanie palcem, bo ślepa jestem :oops: no nie widzę, przejrzałam dokładnie pierwszy post i moim zdaniem jest wszystko sprzedane. To jak jest? :wink:

a jeśli "niedługo" mają być nowe, to mogę poczekać ;)

puffki wydają się być bardzo wygodne, a moje koty nie mają takich wygodnych miejsc do leżenia właśnie i mam wyrzuty sumienia :twisted:

edit: znalazłam coś takiego:

"Wybrane zamówienia indywidualne: [...]" - co to oznacza? pod tym napisem są zdjęcia, nie ma cen, nie ma opisu, więc założyłam że to nie jest na sprzedaż, czyż nie?
i do sprzedania została jedynie puffa nr 30, ale ona za niska chyba jest jak na "moje wymagania", więc się jeszcze zastanowię, ale wolę poczekać na nowe. I jakby miała pokrowiec z takiego materiału, który nie "chłonie" nadmiernie sierści i kurzu, to by było super.
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pon mar 05, 2012 1:10 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

a ten futerokowy koral to cena za pufke "pi razy oko" byłaby jaka?:)
7ksiezyc

Post » Pon mar 05, 2012 1:33 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

*anika* - jutro wstawię nową większą,może zagustujesz :wink: A wybrane zamówienia indywidualne to puffki,które powędrowały już do właścicieli i były robione na zamówienie.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pon mar 05, 2012 1:38 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

7ksiezyc pisze:a ten futerokowy koral to cena za pufke "pi razy oko" byłaby jaka?:)

To bym musiała sprawdzić.Widziałam go na stronie producenta,musiałabym zadzwonić raz jeszcze po ceny,bo na stronie nie podają.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pon mar 05, 2012 8:06 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

passa pisze:*anika* - jutro wstawię nową większą,może zagustujesz :wink: A wybrane zamówienia indywidualne to puffki,które powędrowały już do właścicieli i były robione na zamówienie.

super :)

czyli jednym słowem: na razie do sprzedania jest tylko jedna puffa, tak? ta nr 30?
założyłam, że jeśli jakaś puffa jest zrobiona i widnieje w pierwszym poście, to raczej jest "jedna jedyna" i napis "sprzedana" sugeruje, że nie masz gdzieś drugiej takiej schowanej, którą bym mogła sobie kupić, tak? :wink: :lol:

ta nr 30 też jest bardzo fajna i gdybym tylko miała nadmiar kasy, to bym kupiła i tą i jakąś wyższą (czekam z nadzieją, że się pojawią 8) ), ale nadmiaru kasy niestety nie mam, więc mogę sobie pozwolić na razie tylko na jedną.
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pon mar 05, 2012 17:10 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

*anika* pisze:
passa pisze:*anika* - jutro wstawię nową większą,może zagustujesz :wink: A wybrane zamówienia indywidualne to puffki,które powędrowały już do właścicieli i były robione na zamówienie.

super :)

czyli jednym słowem: na razie do sprzedania jest tylko jedna puffa, tak? ta nr 30?
założyłam, że jeśli jakaś puffa jest zrobiona i widnieje w pierwszym poście, to raczej jest "jedna jedyna" i napis "sprzedana" sugeruje, że nie masz gdzieś drugiej takiej schowanej, którą bym mogła sobie kupić, tak? :wink: :lol:

ta nr 30 też jest bardzo fajna i gdybym tylko miała nadmiar kasy, to bym kupiła i tą i jakąś wyższą (czekam z nadzieją, że się pojawią 8) ), ale nadmiaru kasy niestety nie mam, więc mogę sobie pozwolić na razie tylko na jedną.

Jest nr 33,nieco większa,brązowa. Można brać,komu się nada... ;)

Tak,trafiłaś trochę na okres transformacji - kiedyś wiele puffek (choć nie wszystkie),były do powtórzenia. Teraz zamierzam zaprezentować trochę inną puffkę gdzieś w ciągu trzech dni,no i jak ktoś sobie zażyczy takowąż,to sobie zgłosi zapotrzebowanie w wątku lub na pw. Ale nie będzie już kombinacji indywidualnych,bo dla mnie w praktyce to jest zbyt czasochłonne,wiąże się z kupowaniem wielu różnych materiałów (z których potem zalegają mi resztki), włóczeniem się po sklepach w poszukiwaniach,ściąganiem różnych rzeczy przez sieć...
Dlatego będzie jeden,góra dwa/trzy wzory,które będzie można w razie chęci zamówić.
Tak to sobie przynajmniej w tej chwili wyobrażam,czas pewnie zweryfikuje moje wyobrażenia ;)

No i na chwilę obecną faktycznie wolne są numery 30 i 33.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pon mar 05, 2012 19:43 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

Kusisz tą 33-ką :twisted: Śliczna jest i wymiary ma idealne i chyba nie "chłonie" sierści 8)
Mogę "zarezerwować" ją na kilka dni i w tym czasie pomyśleć? :oops: Bo ładna jest, strasznie. I nawet już wiem gdzie ją położyć... kolorystycznie też chyba nieźle by wyglądała.

Tzn. JAKĄŚ na pewno zamówię, tylko się muszę zastanowić czy tą czy poczekać na te nowe ;)

A jakie one będą, wiesz już? Tzn. kolor (mniej więcej ;) ), materiał, wymiary i orientacyjna cena?

Możemy zrobić tak, że zarezerwujesz mi ją do dnia kiedy pokażesz nam te nowe puffki (trzy dni mówisz?) i ja wtedy jak najszybciej powiem którą (czy nową czy nr 33) chcę? 8)
Ostatnio edytowano Pon mar 05, 2012 19:48 przez *anika*, łącznie edytowano 1 raz
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pon mar 05, 2012 19:45 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...

passa pisze:Tak to sobie przynajmniej w tej chwili wyobrażam,czas pewnie zweryfikuje moje wyobrażenia ;)

na pewno :twisted: :P

chyba że nową puffką trafisz w gust większej ilości ludzi, to może wystarczy nam ten jeden model :ryk:
♪♫♬ ♪

*anika*

[poprzednia][następna]