Moderator: Moderatorzy
passa pisze:*anika* - bardziej na rękę teraz dla mnie jest wybieranie z tego co jest dostępne w pierwszym poście.Do klientów-recydywistów mam słabość,stąd ta niekonsekwencja.Ogólnie plan jest taki,że wkrótce pojawi się nowy rodzaj puffek,jeden wzór,który będzie można zamawiać w dowolnych ilościach.
7ksiezyc pisze:a ten futerokowy koral to cena za pufke "pi razy oko" byłaby jaka?:)
passa pisze:*anika* - jutro wstawię nową większą,może zagustujeszA wybrane zamówienia indywidualne to puffki,które powędrowały już do właścicieli i były robione na zamówienie.
*anika* pisze:passa pisze:*anika* - jutro wstawię nową większą,może zagustujeszA wybrane zamówienia indywidualne to puffki,które powędrowały już do właścicieli i były robione na zamówienie.
super
czyli jednym słowem: na razie do sprzedania jest tylko jedna puffa, tak? ta nr 30?
założyłam, że jeśli jakaś puffa jest zrobiona i widnieje w pierwszym poście, to raczej jest "jedna jedyna" i napis "sprzedana" sugeruje, że nie masz gdzieś drugiej takiej schowanej, którą bym mogła sobie kupić, tak?![]()
![]()
ta nr 30 też jest bardzo fajna i gdybym tylko miała nadmiar kasy, to bym kupiła i tą i jakąś wyższą (czekam z nadzieją, że się pojawią), ale nadmiaru kasy niestety nie mam, więc mogę sobie pozwolić na razie tylko na jedną.
passa pisze:Tak to sobie przynajmniej w tej chwili wyobrażam,czas pewnie zweryfikuje moje wyobrażenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości