Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Śro wrz 05, 2012 21:26 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

isabell36 pisze:Przepraszam ale w czwartym miejscu u panien też popitoliłam IV z VI :oops: :oops: :oops: faktycznie czwarte miejsce miała Kisia od Puszatek
welinko dwa NICE dostanie od ciebie Puszatek :D

Iza, widze, ze w tym miesiacu nie tylko ja mialam wszystko ladnie popier...ne :roll:
czegos takiego jak teraz nie mialam nigdy dotad... oby to bylo pierwszy i ostatni raz. :roll:
Zwykle mialam roznice jednego-dwoch glosow, co i tak nie zmienialo przynajmniej miejsc podiumowych, natomiast tym razem totalna masakra :evil: Jak na zlosc :evil: Takie roznice mi wychodzily, ze ja pier...le 8O Co ja sie przy tym naklelam :roll:
Ale to pewnie przez nerwy, bo siedze jak na szpilach i czekam na potwierdzenie odebrania bardzo waznego pisma a nastepnie czekam na tegoz pisma rozpatrzenie. Pod tym wzgledem niestety nie mam za grosz cierpliwosci :roll: A tu chodzi o albo wymiane telefonu komorkowego na nowy, sprawny, (INNY MODEL bo za duze jest ryzyko, ze po wymianie na nowy, taki sam jak poprzedni te same problemy powroca) lub moje byc albo nie byc w obecnej sieci.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro wrz 05, 2012 21:30 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

wszystkim kandydatom bioracym w tej edycji udzial najszczersze moje miaugratulacje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: nie wazne, kto ktore miejsce zajal, to tylko zabawa, wszystkie jestescie piekne, cudne, wspaniale, och i ach :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wszystkim wam przesylam pomruczonka, buziaki i moc glaskow, kazdego wirtualnie przytulam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

PS.Sisko, a ja myslalam, ze Ty zajmiesz 1 miejsce, masz taki niezwykle lagodny wyraz pysia i ogromna madrosc w przepieknych oczetach... :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Śro wrz 05, 2012 21:31 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH KOTKÓW :!: :!: :!: WSZYSTKIE SĄ PIĘKNE :1luvu: :1luvu: :1luvu:

SZCZEGÓLNE GRATULACJE WSZYSTKIM MISSKOM I MISTEROM :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo proszę dużych zwycięzców o kontakt na pw. w sprawie wyboru kolorystyki poszewek, oraz adres do wysyłki :D
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Czw wrz 06, 2012 7:38 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

"poemat" :twisted: :twisted: :twisted:
zostanie napisany i zapisany w pdf i przesłany na maila :-) dlatego proszę Miss i Mistera o podanie maila.
Jeśli zechcecie - sami wkleicie na forum :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw wrz 06, 2012 8:26 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

Chciałabym złożyć jak najwięęęęęęęęększe podziękowania w imeiniu własnym, Basi horacy 7 (która nie ma możliwości napisania we własnym imieniu ze względu na kolejny pobyt w szpitalu), kociastych oraz wszystkich, którzy chcą w podziękowaniu partycypować :wink: dla VIP-ek oraz Plamisia za hojne, szlachetne, wzruszające i duszoszczipatielnyje przeznaczenie Plamisiowej wygranej w bazarku na rzecz DT u horacy 7.

Padam do nóżek i ocieram łzy czy też słoną wodę ze spuchniętej paszczy.

Baaaaaaaardzo, bardzo dziękujemy

Duża rośnij VIP-ku :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw wrz 06, 2012 8:27 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

wiersz dla Plamka od vip już jest... czekam na adres mailowy vip :-)
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw wrz 06, 2012 11:23 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

sroka7 pisze:
welina pisze:IV MIEJSCE:
Bajka od sroka7
Belfast od Puszatek

Za czwarte miejsce moje małe NIC się należy. :oops: Przepraszam za późną reakcję,ale mam problemy osobiste i do tego z kociastymi.Przyślijcie mi proszę adresy na PW- postaram się zrobić jak najszybciej :oops:
Pozdrawiam :ok:
Ewa- welina

DZiękuję bardzo w imieniu Bajeczki, ale mi to się wydaje, że ona jest na 6tym miejscu dopiero :oops: , a przed nią Kisia od Puszatek i Princeska z Kociej Przystani

Trudno jak obiecałam małe NIC tak musi być :ok: .Dla Ciebie za szóste miejsce też zrobię ,ale dziewczyny z małym poślizgiem,ponieważ od problemów już fiksuję. :roll: :oops:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw wrz 06, 2012 11:25 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

Jako beneficjenta wskazuję Fundusz Onkologiczny viewtopic.php?f=1&t=137708.

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Czw wrz 06, 2012 12:19 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

:) ciesze sie, ze znow moglismy podratowac choc troszke czyjs budzet koci, choc moze nie az tak wielka suma, ale zawsze to jakas pomoc, kazda pomoc sie przydaje :)

A kociastym, ktore zajely miejsca na "pudle" przesylam mnostwo caluskow i glaskow :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Czw wrz 06, 2012 17:02 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

na początku września dotarły jeszcze pieniążki od ewa_mrau

ZEBRALIŚMY TYM RAZEM 445 ZŁ :dance: :dance2:

222,50 pójdzie do horacy7
222,50 pójdzie na Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki

zaraz uaktualnię post rozliczeniowy :D
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Czw wrz 06, 2012 18:04 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

welina pisze:
sroka7 pisze:
welina pisze:IV MIEJSCE:
Bajka od sroka7
Belfast od Puszatek

Za czwarte miejsce moje małe NIC się należy. :oops: Przepraszam za późną reakcję,ale mam problemy osobiste i do tego z kociastymi.Przyślijcie mi proszę adresy na PW- postaram się zrobić jak najszybciej :oops:
Pozdrawiam :ok:
Ewa- welina

DZiękuję bardzo w imieniu Bajeczki, ale mi to się wydaje, że ona jest na 6tym miejscu dopiero :oops: , a przed nią Kisia od Puszatek i Princeska z Kociej Przystani

Trudno jak obiecałam małe NIC tak musi być :ok: .Dla Ciebie za szóste miejsce też zrobię ,ale dziewczyny z małym poślizgiem,ponieważ od problemów już fiksuję. :roll: :oops:

Ojej, dziękujemy z Bajeczką bardzo :oops:
Z wrażenia malutka wystawiła brzusio do głaskania!

Obrazek
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Czw wrz 06, 2012 18:45 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

dite pisze:Jako beneficjenta wskazuję Fundusz Onkologiczny viewtopic.php?f=1&t=137708.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
W imieniu Funduszu Onkologicznego serdecznie dziękuję za wsparcie dzięki któremu będziemy mogły wspomóc diagnostykę lub leczenie onkologiczne kotów dotkniętych chorobą nowotworową :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw wrz 06, 2012 19:13 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

dite pisze:Jako beneficjenta wskazuję Fundusz Onkologiczny viewtopic.php?f=1&t=137708.

Dziękujemy :1luvu:
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Pt wrz 07, 2012 11:09 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

za zgodą vip wklejam poniżej mój wiersz napisany dla Mistera Plamka

przymykam oczy i śnię
przymykam oczy...i wiem...

wiem, że mój człowiek, mój dom – to Ty
i tylko tu dobre sny

mogą się śnić w jasnej plamie
---------------------------------------------------
wzdycham głęboko przez sen
oddycham z ulgą, bo wiem

wiem, że mam świat wymarzony
a także dom wytęskniony

i dasz mi troskę i wsparcie
-----------------------------------------------------
walczyłem całe me życie
a jednak tak wewnątrz, skrycie

czułem, wiedziałem, widziałem,
że kogoś.... pokochałem

i w sercu odmłodniałem.

------------------------------------------------------
Plamek – Mister sierpnia forum Miau
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt wrz 07, 2012 11:18 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

dagmara-olga pisze:za zgodą vip wklejam poniżej mój wiersz napisany dla Mistera Plamka

przymykam oczy i śnię
przymykam oczy...i wiem...

wiem, że mój człowiek, mój dom – to Ty
i tylko tu dobre sny

mogą się śnić w jasnej plamie
---------------------------------------------------
wzdycham głęboko przez sen
oddycham z ulgą, bo wiem

wiem, że mam świat wymarzony
a także dom wytęskniony

i dasz mi troskę i wsparcie
-----------------------------------------------------
walczyłem całe me życie
a jednak tak wewnątrz, skrycie

czułem, wiedziałem, widziałem,
że kogoś.... pokochałem

i w sercu odmłodniałem.

------------------------------------------------------
Plamek – Mister sierpnia forum Miau

Ale piękny :1luvu: :1luvu: :1luvu: Się wzruszyłam do łez :cry: Masz talent wielki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

[poprzednia][następna]