Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Śro sty 25, 2012 19:48 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

słowo się rzekło,więc głosuję
Kandydat na Mistera Miau to kocio z numerem 11-Ozzi od Justa&Zwierzaki najdzielniejszy z kotów,oraz kandydatka na Miss Miau to kandydatka z numerem 11-Stokrotka od katarzyna 1207 z olbrzymią wolą życia i należy też podkreślić heroiczną walkę Dużej o jej zdrowie i życie,Katarzyno chylę czoła-to cud,że ją uratowałaś :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro sty 25, 2012 19:57 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Lili pięknie dziękuje za dotychczasowe głosy Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro sty 25, 2012 20:36 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Glosuję na Miss Perełkę nr 6 od Figaro 52
i
Mistera Bogusia nr 4 od Iweta

ps.Miko od Fiaro52 - super zdjęcia :)

Narnia

Od: Wto cze 14, 2005 11:36

Post » Śro sty 25, 2012 20:36 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Stokrotka (już nie Abażurek, bo zdjęty :mrgreen: ) dziękuje bardzo za głosy ... :1luvu: :1luvu: :1luvu: Aktualnie jest bardzo zajęta demolowaniem drapaczka - muchomorka ... :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro sty 25, 2012 20:50 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Kostek -1
Bajka - 7
:)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro sty 25, 2012 20:54 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Sihaja pisze:Kostek -1
Bajka - 7

Kostek ma nr 2 :wink:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro sty 25, 2012 20:56 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Karolek(ona) pisze:
Sihaja pisze:Kostek -1
Bajka - 7

Kostek ma nr 2 :wink:

Oj, przepraszam :) Kostek nr 2 :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro sty 25, 2012 21:01 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Wczoraj otrzymałam pw. z prośbą o oddanie głosu na konkretne kotki ,ponieważ bardzo potrzebna jest im pomoc finansowa.... Uważam że wszystkim tym kociakom w większym lub mniejszym stopniu jest potrzebna pomoc finansowa na karmę ,leczenie ....
Przykre że ktoś bierze tylko swoje kotki pod uwagę....
Anna Kubica

Post » Śro sty 25, 2012 21:01 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Miss - Epica od Selene00
Mister - Kacper od Eva2406

Wszystkie koty piękne :1luvu: , ciężko wytypować tego jednego-jedynego.

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

Post » Śro sty 25, 2012 21:07 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Anna Kubica pisze:Wczoraj otrzymałam pw. z prośbą o oddanie głosu na konkretne kotki ,ponieważ bardzo potrzebna jest im pomoc finansowa.... Uważam że wszystkim tym kociakom w większym lub mniejszym stopniu jest potrzebna pomoc finansowa na karmę ,leczenie ....

O ja.. ale przynajmniej dzięki temu,że to napisalas, dowiedziałam się, że tu jakaśą nagorda jest. Myślalam, że gramy o satysfakcję, a kasa idzie gdzieś tam na jakieś koty.. nawet się nie zastanawiałam na jakie :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro sty 25, 2012 21:15 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

KaleidoStar pisze:
Anna Kubica pisze:Wczoraj otrzymałam pw. z prośbą o oddanie głosu na konkretne kotki ,ponieważ bardzo potrzebna jest im pomoc finansowa.... Uważam że wszystkim tym kociakom w większym lub mniejszym stopniu jest potrzebna pomoc finansowa na karmę ,leczenie ....

O ja.. ale przynajmniej dzięki temu,że to napisalas, dowiedziałam się, że tu jakaśą nagorda jest. Myślalam, że gramy o satysfakcję, a kasa idzie gdzieś tam na jakieś koty.. nawet się nie zastanawiałam na jakie :D

Ale kasy "nie zgarnia" Mister czy Misska, a jedynie wskazuje, komu i ewentualnie na jakiego kota przekazać ... No fakt, że można się "zmówić" ... :?
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro sty 25, 2012 21:18 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

KaleidoStar pisze:

KaleidoStar miałaś rację MISS i MISTER mają prawo zdecydować kto otrzyma pomoc z tego bazarku,
nie wiem czy jest możliwość podania siebie jako beneficjenta
:kotek:

jest tyle kandydatów i kandydatek, że ja z dziewczynami zagłosuję na końcu i chyba będzie to wyliczanka ... :mrgreen:

ewa_mrau dziękuję za zaokrąglenie kwoty wpłat :1luvu:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Śro sty 25, 2012 21:26 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Kurczę, chyba bym nawet nie umiala na siebie wskazać, gdybym wygrała. To jakoś tak... nie po naszemu, nie po miauowemu - tu każdy pomaga kazdemu,a sobie na końcu :ryk:
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro sty 25, 2012 21:32 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Myślę, że niepotrzebnie to napisałaś.
Jeśli uznałaś to za spam, trzeba było modom zgłosić. albo nadawcy wytknąć niestosowność.
A teraz w takim fajnym wątku już się pojawiają teorie o zmowie, niektórzy zaczną się zastanawiać, kto mógł to napisać...

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro sty 25, 2012 21:38 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Głosuję:

Mister: nr 4 - Boguś od Iweta
Miss: nr 8 - Epica od selene00
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

[poprzednia][następna]