Kicorek pisze:U mnie nadal nic
Ostatnio keyko_2 pisała na forum 12 czerwca. Moje pw z 21 czerwca wisi nieodebrane.
Może ktoś z Wrocławia ją zna?
No i co z tą kotką ze złamana łapką?![]()
Ta pani pojawiła się dzisiaj na forum

Moderator: Moderatorzy
Kicorek pisze:U mnie nadal nic
Ostatnio keyko_2 pisała na forum 12 czerwca. Moje pw z 21 czerwca wisi nieodebrane.
Może ktoś z Wrocławia ją zna?
No i co z tą kotką ze złamana łapką?![]()
nifredil pisze:przykra sprawa a nawet bardzo. Malkavianka wystawiała w październiku i listopadzie bazarki z pięknymi zdjęciami kociaków na koty Izy ze Szczecina (sama u niej kupowałam, obrazki doszły) Jednak bazarki wogóle nie były rozliczone. Oddała 80zł na spłacenie długu u weta i koniec. Słyszałam że juz to się kiedyś u niej zdarzyło. (gdybym wcześniej o tym wiedziała nei pozwoliłabym na wpływ z bazarków na jej konto) Malkavianka nie odbiera PW, smsy i tel jak w studnie. Proszę samą zainteresowaną o kontakt ze mną lub mam pytanie czy ktoś może ma z nią kontakt jakikolwiek???
magoska_ pisze:nifredil pisze:przykra sprawa a nawet bardzo. Malkavianka wystawiała w październiku i listopadzie bazarki z pięknymi zdjęciami kociaków na koty Izy ze Szczecina (sama u niej kupowałam, obrazki doszły) Jednak bazarki wogóle nie były rozliczone. Oddała 80zł na spłacenie długu u weta i koniec. Słyszałam że juz to się kiedyś u niej zdarzyło. (gdybym wcześniej o tym wiedziała nei pozwoliłabym na wpływ z bazarków na jej konto) Malkavianka nie odbiera PW, smsy i tel jak w studnie. Proszę samą zainteresowaną o kontakt ze mną lub mam pytanie czy ktoś może ma z nią kontakt jakikolwiek???
czyli pewnie i moje w gruncie rzeczy niemałe pieniądze utknęły w prywatnej kieszeni?
I w ogóle jak to jest z rozliczeniem bazarków? Bo na razie to wierzę na słowo wystawiajacym przedmioty.
Femka pisze:o jesooo, ale macie mało wiary w człowieka
Femka pisze:o jesooo, ale macie mało wiary w człowieka
magoska_ pisze:Femka pisze:o jesooo, ale macie mało wiary w człowieka
wiesz ;-P hehe akcja z krakvetem o tym świadczyPPPP
Antypatyczna pisze:Femka pisze:o jesooo, ale macie mało wiary w człowieka
To jak? Dać jej trzecią szansę?
W końcu dziewczyna musi jakoś uczciwie na fajki zarobić,a kotom zawsze z tego skapnie jakieś 5 %.
magoska_ pisze:Dzięki antypatyczna - człowiek się całe życie uczy nie?
czyli jak się coś licytuje to wpłacać najlepiej na konto na które jest przeznaczone a nie an prywatne?
szkoda żeby przepadło te moje wpłacone 120 ;-(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości