Przykra sprawa...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon gru 29, 2008 19:06

Wracając do sprawy...

Kicorek pisze:U mnie nadal nic :(

Ostatnio keyko_2 pisała na forum 12 czerwca. Moje pw z 21 czerwca wisi nieodebrane.

Może ktoś z Wrocławia ją zna?

No i co z tą kotką ze złamana łapką? :roll:

Ta pani pojawiła się dzisiaj na forum :!:

Obrazek

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon gru 29, 2008 19:43

nifredil pisze:przykra sprawa a nawet bardzo. Malkavianka wystawiała w październiku i listopadzie bazarki z pięknymi zdjęciami kociaków na koty Izy ze Szczecina (sama u niej kupowałam, obrazki doszły) Jednak bazarki wogóle nie były rozliczone. Oddała 80zł na spłacenie długu u weta i koniec. Słyszałam że juz to się kiedyś u niej zdarzyło. (gdybym wcześniej o tym wiedziała nei pozwoliłabym na wpływ z bazarków na jej konto) Malkavianka nie odbiera PW, smsy i tel jak w studnie. Proszę samą zainteresowaną o kontakt ze mną lub mam pytanie czy ktoś może ma z nią kontakt jakikolwiek???

czyli pewnie i moje w gruncie rzeczy niemałe pieniądze utknęły w prywatnej kieszeni?

I w ogóle jak to jest z rozliczeniem bazarków? Bo na razie to wierzę na słowo wystawiajacym przedmioty.

magoska_

Od: Nie lis 07, 2004 13:38

Post » Pon gru 29, 2008 20:12

wpłacać bezpośrednio na konto beneficjenta?
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon gru 29, 2008 21:20

magoska_ pisze:
nifredil pisze:przykra sprawa a nawet bardzo. Malkavianka wystawiała w październiku i listopadzie bazarki z pięknymi zdjęciami kociaków na koty Izy ze Szczecina (sama u niej kupowałam, obrazki doszły) Jednak bazarki wogóle nie były rozliczone. Oddała 80zł na spłacenie długu u weta i koniec. Słyszałam że juz to się kiedyś u niej zdarzyło. (gdybym wcześniej o tym wiedziała nei pozwoliłabym na wpływ z bazarków na jej konto) Malkavianka nie odbiera PW, smsy i tel jak w studnie. Proszę samą zainteresowaną o kontakt ze mną lub mam pytanie czy ktoś może ma z nią kontakt jakikolwiek???

czyli pewnie i moje w gruncie rzeczy niemałe pieniądze utknęły w prywatnej kieszeni?

I w ogóle jak to jest z rozliczeniem bazarków? Bo na razie to wierzę na słowo wystawiajacym przedmioty.

Malkavianka już raz oszukała na forum (200zł z forum zamiast na jakiś koci cel,niepamiętam dokładnie jaki,chyba sterylka,poszło się j....bać 8) ,
strasznie przepraszała i obiecywała poprawę :mrgreen:.

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

Post » Pon gru 29, 2008 21:38

Dzięki antypatyczna - człowiek się całe życie uczy nie?

czyli jak się coś licytuje to wpłacać najlepiej na konto na które jest przeznaczone a nie an prywatne?

szkoda żeby przepadło te moje wpłacone 120 ;-(

magoska_

Post » Pon gru 29, 2008 21:45

8O
No ładnie...
Chociaż powiem szczerze, że jakoś bardzo mnie to nie zaskoczyło :?
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon gru 29, 2008 22:19

Drugi nick Malkavianki na forum Meridiel :8 .
To tak informacyjnie.
Dziwiłam się,że dziewczyna po czymś takim (wydało się) dalej wystawia bazarki,ale w sumie obiecywała poprawę,to zmilczałam :roll: .

Antypatyczna

Post » Pon gru 29, 2008 22:21

o jesooo, ale macie mało wiary w człowieka :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Pon gru 29, 2008 22:31

Femka pisze:o jesooo, ale macie mało wiary w człowieka :mrgreen:

wiesz ;-P hehe akcja z krakvetem o tym świadczy :-PPPPP

magoska_

Post » Pon gru 29, 2008 22:34

To jak? Dać jej trzecią szansę?
W końcu dziewczyna musi jakoś uczciwie na fajki zarobić,a kotom zawsze z tego skapnie jakieś 5 % :mrgreen: .

Antypatyczna

Post » Pon gru 29, 2008 22:45

magoska_ pisze:

wiesz ;-P hehe akcja z krakvetem o tym świadczy :-PPPPP

to mnie złapałaś :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Pon gru 29, 2008 22:47

Antypatyczna pisze:

To jak? Dać jej trzecią szansę?
W końcu dziewczyna musi jakoś uczciwie na fajki zarobić,a kotom zawsze z tego skapnie jakieś 5 % :mrgreen: .

a ić z trzeciom szansom. Ja bym już drugi raz w jej bazarku nie licytowała. Ale ja miałam lepiej, bo wcześniejszą aferę znałam.
Obrazek

Femka

Post » Wto gru 30, 2008 10:23

magoska_ pisze:Dzięki antypatyczna - człowiek się całe życie uczy nie?

czyli jak się coś licytuje to wpłacać najlepiej na konto na które jest przeznaczone a nie an prywatne?

szkoda żeby przepadło te moje wpłacone 120 ;-(

Przy takiej kwocie załaożyłabym chyba osobny wątek ostrzegawczy - tutaj mało kto zagląda, a faktycznie - nie pierwszy raz się to przytrafiło w przypadku malkavianki :?
Może się w końcu odezwie?
Z jednego nicka bądź z drugiego 8)
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Wto gru 30, 2008 22:33

dziewczyny ja osobiście chciałam przeprosić wszystkich licytujących u niej. Pieniążki miały iśc na karmę dla 130 szczecińskich kotów którymi sie opiekuje Iza. Absolutnie nic nie wiedziałam o tym co wyprawia malkavianka. W tej chwili każdy bazarek pomocowy wystawiony właśnie dla tych kociakwo będzie sie kończył na moim koncie, ja za te pieniądze opłacam weta i zamawiam karmę. Rozliczenia u nas sa robione na podstawie wyciągów bankowych moich i Izy a f-ry za zakupy sa u Izy.

Mam dokładny adres Malkavianki ale w Gorzowie (taki był do konta podany) sama jej wpłaciłam 50zł a tak sie umawiałam ze ona te pieniądze za bazarki odda Izie. Malkavianka mieszka w Szczecinie aktualnie, ale jak tylko będę w Gorzowie to podjadę na podany adres. Skoro jest do konta bankowego to chyba jest stały. Ktoś tam musi mieszkać, ona ma ok 23-25 lat więc całkiem prawdopodobne jest że pod gorzowskim adresem mieszkają jej rodzice. Jeżli tak to po prostu powiem co Jola G. wyprawia z cudzymi pieniędzmi. dla mnie to jest jednoznaczne z kradzieżą.

Do wszystkich którzy licytowali u niej na bazarkach wyślę PW bo chcę wiedzieć ile kto jej wpłacił. Bo już Magoska_ kwota jset duża i nie może to tak zostać. Ona miała 3 bazarki i rozliczyła z nami tylko 80zł po tym zniknęła z forum całkowicie.
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Wto gru 30, 2008 22:39

ponieważ to był juz drugi podobny numer tej osoby, może poprosić o jej zbanowanie i wyczulenie na osoby logujące się z jej IP? Mam nadzieję, że trzeciej szansy nie dostanie na miau.

właśnie dziś w nocy zostałam okradziona i mam bardzo radykalne pomysły, jak rozprawiać się z amatorami cudzej własności.
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]