Moderator: Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Puk, puk... Tu też przypełzłam![]()
Podoba mi się lambrekin nr 29nawet wymiar pasuje,tylko kolorek nie ten
halinka1403 pisze:AnnAArczyK pisze:Puk, puk... Tu też przypełzłam![]()
No napisz jaki kolor byś chciała,to może mam taki materiał,i uszyję.![]()
Nie ukrywamy,że SKARBONKA pustaA kociaków w potrzebie cała masa
AnnAArczyK pisze:halinka1403 pisze:AnnAArczyK pisze:Puk, puk... Tu też przypełzłam![]()
No napisz jaki kolor byś chciała,to może mam taki materiał,i uszyję.![]()
Nie ukrywamy,że SKARBONKA pustaA kociaków w potrzebie cała masa
![]()
![]()
Bordowy ze złotą lamówką
![]()
AnnAArczyK pisze:zdecydowałam się![]()
taki jak ten czyli na karnisz na 180, tylko mam pytanie, bo żle widzę,te dwa koła to są jednakowe? bo ja chcę jednakowe
halinka1403 pisze:AnnAArczyK pisze:zdecydowałam się![]()
taki jak ten czyli na karnisz na 180, tylko mam pytanie, bo żle widzę,te dwa koła to są jednakowe? bo ja chcę jednakowe
Te dwie wody są jednakowe,tylko tak Ci sie wydaje,bo jedna zachodzi na drugą
AnnAArczyK pisze:halinka1403 pisze:AnnAArczyK pisze:zdecydowałam się![]()
No to szyjemytylko znowu marudzę, a można między nimi zrobić małą wstawkę co by nie zachodziły
?
halinka1403 pisze:AnnAArczyK pisze:halinka1403 pisze:AnnAArczyK pisze:zdecydowałam się![]()
No to szyjemytylko znowu marudzę, a można między nimi zrobić małą wstawkę co by nie zachodziły
?
Mówisz-maszZrobię wstawkę(czyli krawat) w środku.Ale bedzie bardzo podobny do tego ,który masz.
Czy tak
![]()
![]()
Aha,pieniązki nie do mnie ,tylko na Kocią skarbonkę.
AnnAArczyK pisze:halinka1403 pisze:AnnAArczyK pisze:halinka1403 pisze:AnnAArczyK pisze:zdecydowałam się![]()
?
Mówisz-maszZrobię wstawkę(czyli krawat) w środku.Ale bedzie bardzo podobny do tego ,który masz.
Czy tak
![]()
![]()
Aha,pieniązki nie do mnie ,tylko na Kocią skarbonkę.
Ten będzie wisiał w innym pokoju więc też może być krawattylko nie pamiętam nr konta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości