Moderator: Moderatorzy
Meg2 pisze:Halinko, firanki dotarły, są piękne
, dzięki za poszewki
. firanki właśnie rozwiesiłam
Meg2 pisze:Halinko, jakie piekne nowe firanki, musze pokazać koleżankom
ellza1 pisze:Ja nr 1 zamawiam cuuudo, tylko czy można by lewy bok trochę skrócić ? I czy jest jeszcze taki wzór ? Jeszcze dodatkowo bym zamówiła trochę wiekszą
Betelgeuse pisze:Dostałam dziś firankę, bardzo ładna, dziękuję
Sonia93 pisze:No i ja czekam na swoją firanę z niecierpliwością.
halinka1403 pisze:Firana jest TwojaOczywiście,że lewy bok można skrócić,tylko napisz na jaką wysokość.
Niestety takiej firanki już nie mamTo pozostałośc kolekcji.Ale moge uszyć taki fason z innej tkaniny firanowej.Napisz, jakie by Cię wymiary interesowały ,to uszyję i wstawię na bazarek
![]()
Bardzo dziekujęPolecam się
ellza1 pisze:halinka1403 pisze:Firana jest TwojaOczywiście,że lewy bok można skrócić,tylko napisz na jaką wysokość.
Niestety takiej firanki już nie mamTo pozostałośc kolekcji.Ale moge uszyć taki fason z innej tkaniny firanowej.Napisz, jakie by Cię wymiary interesowały ,to uszyję i wstawię na bazarek
![]()
Bardzo dziekujęPolecam się
Halinko to ja dziękuję, napisz mi jaki koszt przesyłki i od razu przelewam. Mhym, sama nie wiem na jaką wysokość, tak myślę, żeby lewy bok był dłuższy od prawego o jakieś 15 , góra 20 cm . Jak myślisz, czy tak będzie dobrze ?
Z wymiarami tej większej to Ci jeszcze podam , bo mi cały czas chodzi o firankę do rodziców do salunu. U nich dwa okna podwójne i jedno balkonowe. Muszę to pomierzyć. Chcieliby dwie długie i dwie krótkie na okna podwójne. Szukam jakiejś inspiracji
może coś podpowiesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości