mgj pisze:to ja poprosze "kociego aniołka" za wywoławczą. (a jest opcja "kup teraz"?)
to właśnie jest opcja kup teraz
tylko robię w tej chwili kilka rzeczy na komputerze naraz i nie zdążyłam dopisać już zaznaczam, bardzo dziekuję

mgj pisze:to ja poprosze "kociego aniołka" za wywoławczą. (a jest opcja "kup teraz"?)
tylko robię w tej chwili kilka rzeczy na komputerze naraz i nie zdążyłam dopisać 

agada pisze:Jejku ten pierścień z chryzoprazem jest przepiękny, zaniemówiłam..., jaka on ma średnicę na palec? Czy mozna na raty u Ciebie kupować
? Bo wzięłabym wszystko normalnie
Zapomniałam tylko napisać, że obrączka ma 1 cm szerokość, żeby całość była stabilna na palcu.

agada pisze:Jejku ten pierścień z chryzoprazem jest przepiękny, zaniemówiłam..., jaka on ma średnicę na palec? Czy mozna na raty u Ciebie kupować
? Bo wzięłabym wszystko normalnie
kamari pisze:Muszę się pochwalićto znaczy sama siebie pochwalić
![]()

A zdradź prosze ile taki cudny naszyjnik kosztuje, bo widziałam Twój poprzedni takie "gniazdko"też cudo
. Ja to mogę wyjść za Ciebie "za mąż" agada pisze: Ja to mogę wyjść za Ciebie "za mąż"

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości