Moderator: Moderatorzy
irysek_wroc pisze:masz racje, zawsze robie na odwrot. u dziewczyn z wroclawia jednego chce z kotem drugiego bez, bo moi rodzice tez swiat nie obchodza(ale tamte to osobiscie bede pomagala piec). a ciebie wespre tutaj, czyli mazurek juz za ile jest plnow?
terenia1 pisze:To ja mazurka poproszę grzecznie za 17 złociszy
Iweta pisze:Tereniu może się okazać, że dostarcze go własnoręcznie![]()
a i jeszcze muszę dodac, że będzie na pewno ładniej "ubrany" niż ten na zdjeciu. Ten przybierałam w pośpiechu, bo brakowało mi tylko zdjecia mazurka.
terenia1 pisze:Iweta pisze:Tereniu może się okazać, że dostarcze go własnoręcznie![]()
a i jeszcze muszę dodac, że będzie na pewno ładniej "ubrany" niż ten na zdjeciu. Ten przybierałam w pośpiechu, bo brakowało mi tylko zdjecia mazurka.
No to tym bardziej muszę powalczyć
Petka-P1 pisze:terenia1 pisze:Iweta pisze:Tereniu może się okazać, że dostarcze go własnoręcznie![]()
to ja poproszę mazurka za 18zł
Iweta pisze:Petka-P1 pisze:terenia1 pisze:Iweta pisze:Tereniu może się okazać, że dostarcze go własnoręcznie![]()
to ja poproszę mazurka za 18zł
Dziekuje bardzo. Tobie też chętnie dostarczyłabym mazurka własnoręcznie, ale na Święta do teściowej się nie wybieram
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości