Never pisze:ja tam liczę na dziewczyny.... i dlatego poczekam do poniedziałku
ok

po cichu też tak sobie wierzę , że jeszcze coś nam pokażą

Moderator: Moderatorzy
Never pisze:ja tam liczę na dziewczyny.... i dlatego poczekam do poniedziałku
Never, jesteś łobuzNever pisze::P
a tacka jest super, taka gładziutka, wycieranie jej to normalnie sama przyjemność - myć właściwie nie trzeba, tak wszystko schodzi![]()
Mam dwie, tj jedną uzywam i nie oddam, stąd wiem jak to działa
pluszak pisze:Never, jesteś łobuzNever pisze::P
a tacka jest super, taka gładziutka, wycieranie jej to normalnie sama przyjemność - myć właściwie nie trzeba, tak wszystko schodzi![]()
jakie mniejsze? bo jak takie jak tu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=83347&start=0 (ta pierwsza), to wystaw o jedną więcej niż maszNever pisze:pluszak pisze:Never, jesteś łobuzNever pisze::P
A wcale że nie!
![]()
dodatkowo wstawię jeszcze ogromne oraz mniejsze puchy, żeby urozmaicić bazarekbadanie kociego qupala kosztuje 40 zł, a ja obiecałam pomóc w zdiagnozowaniu problemów mojego eks-tymczasa - nowy domek pracuje dorywczo, i tak wydał przeze mnie ponad 100 zł za badania krwi swojej rezydentki (testy).
nie kce, mam takom, nówka sztuka, nieśmigana, do wydaniaNever pisze:te małe? jasne, że będąi większe też
![]()
ile chcesz? (ja jestm puszkowy chomik)
widziałam kiedys taki. psięcycatani pisze:a ma ktos moze duzy kubel![]()
taki na 10-15 kilo
pluszak pisze:widziałam kiedys taki. psięcy
był w 100% psięcycatani pisze:pluszak pisze:widziałam kiedys taki. psięcy
te duze to zazwyczaj sa obojnaczei psiece i kociece
no, bez przesadyNever pisze:ale śliczny. Ze złotymi zdobieniami...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości