Blond Tornado pisze:Kinga-Kotki pisze:A czy wysyłasz za pobraniemPodoba mi się 2.
Nie mam pojęcia jak to działa, ponieważ pieniążki nie idą na moje kontoa wysyłka nie jet z Polski tylko z USA.

Moderator: Moderatorzy
Blond Tornado pisze:Kinga-Kotki pisze:A czy wysyłasz za pobraniemPodoba mi się 2.
Nie mam pojęcia jak to działa, ponieważ pieniążki nie idą na moje kontoa wysyłka nie jet z Polski tylko z USA.
Blond Tornado pisze: Jest jeszcze jedna dostępna, dlatego taka wiadomośc jest na pierwszej stronie przy zdjęciu
Blond Tornado pisze: jeśli komuś jeszcze nie posłałam konta, proszę o przypomnienie
varia pisze:Blond Tornado pisze: jeśli komuś jeszcze nie posłałam konta, proszę o przypomnienie
Blond Tornado pisze:varia pisze:Blond Tornado pisze: jeśli komuś jeszcze nie posłałam konta, proszę o przypomnienie
też kcem lizaka
Blond Tornado pisze:o rany, tej wycieczki nie zapomnę do końca życia. I wcale nie z powodu tortu
varia pisze:Blond Tornado pisze:varia pisze:Blond Tornado pisze: jeśli komuś jeszcze nie posłałam konta, proszę o przypomnienie
też kcem lizaka
Zapraszam. Byle szybciorem, bo w niedzielę moś nas na urodziny zaprasza.
marcjannakape pisze:Mos ma urodziny?![]()
Co jej damy? Kota?
Blond Tornado pisze:marcjannakape pisze:Mos ma urodziny?![]()
Co jej damy? Kota?
A masz plaskatego na stanie?
marcjannakape pisze:Blond Tornado pisze:marcjannakape pisze:Mos ma urodziny?![]()
Co jej damy? Kota?
A plaskaty to jaki?
Moge jej dac płaskiego
Blond Tornado pisze:marcjannakape pisze:Blond Tornado pisze:marcjannakape pisze:Mos ma urodziny?![]()
Co jej damy? Kota?
A plaskaty to jaki?
Moge jej dac płaskiego
Plaskaty to mopsi lub persi lub po prostu mosiowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasia.winna i 261 gości