» Nie lip 08, 2007 17:22
Przepraszam, że wcześniej nie napisałam, ale nie miałam siły. Jest mi tak strasznie przykro i żal.
Musiałam się przespać, zwłaszcza, że wczoraj, a raczej dzisiaj wróciłam do domu od pani Ali o 2 w nocy. Pani Ala położyła się o czwartej. Nie wiem jak ona to wszystko wytrzymuje...
Chciałam się właśnie zapytać, czy pieniążki, które wpłynęły dla Felusia mogę przeznaczyć na innego kota. Zostało mi z wpłaty trawy11 i myszoskoczka 43 zł. Myślałam o Manuelu Chrobotku i Podsralku (Sand).
Manuel jest zabrany z miejsca, skąd wzięłyśmy Felusia i Amigo. Też jest chudy, ale na szczęście nie jest odwodniony. Mimo leczenia, jest strasznie zaklejony. Cały czas okropnie sznupie. Jest bardzo wesoły i przyjacielski.
Podsralek miał złamaną kość krzyżową. Ma problemy z trzymaniem kału. Często ma biegunki, ostatnio bardzo wychudł. Teraz musi siedzieć w klatce, bo trzeba pilnować jego diety. On się czuje bardzo nieszczęśliwy w tej klatce.
Chciałabym w tym tygodniu zrobić mu badania krwi.
Jeśli zechcielibyście dalej brać udział w tej aukcji byłabym bardzo wdzięczna. Część leków i badań finansuję z własnych pieniędzy, ale dobrze wiecie, że przy takiej ilości zwierząt każda kwota jest mała.
Dziękuję, że jesteście, i dziękuję za zainteresowanie Feliksem i innymi kotami z przytuliska. Dla mnie, a przede wszystkim dla pani Ali, to bardzo wiele znaczy...
...