a te lusterka są wielkosci 15cm na 15 to są kafelki lustrzane-można je przykleic na tasmę dwustronnie klejąca w dowolnym miejscu,są lekkie,więc nie spadną.
Ja głupota dopiero się doczytałam. że ty z Łodzi i robisz na zamówienie, więc zamawiam jeszcze jedno lusterko z czarno-białym kotem i figurkę -ich splecioną w uścisku podobiznę. Chyba się znasz z Mokkunią, to nie trzeba by pocztą wysyłać, ona mi dostarczy przy okazji. Namów ją, by sobie podobizny swoich kotów zamówiła, to jej zafunduję!
Mama2 - na spokojnie możesz robić to zamówienie dla Martysek (to moja Siostra i często też pisze na tym loginie moja Mama) bo ja do Bydgoszczy pewnie w maju dopiero pojadę i wtedy im zabiorę
chodzi o te duze lusterka???1 z rudaskiem,i jedno z czarno białym tak??figurka 2 kotki splecione-czyli rudasek z biało-czarnym?bo już się pogubiłam Mokkuniu a dla Ciebie??
Dokładnie tak! 2 duże lustra: 1 z rudym, 1 z czarno-białym, jak widać na załączonym obrazku i figurka tych samych spleciona. Wiem, że Mokkunia coś chciała już dawno, ale jej kociniec pochłonął wszystkie fundusze i teraz jak jej mama zafunduje, to sobie zamówi podobizny swoich synków. Nie będziesz miała dużo pracy, bo one jak klony wyglądają, my ich nie rozróżniamy na zdjęciach. Ona ureguluje należności, bo nie mam konta w inecie. Pozdrawiam!
Mama, jakie klony! Leoś i Shibasek nawet podobni nie są No nie, co ja z tą rodzinką mam To ja może poproszę figurkę - Leosia i Shibaska w objęciach Mama2 - wyślij mi numer konta i sumę na PW
mama2 pisze: wymiary 40 cm na 30,wazonik malutki-wys.6cm
Poproszę o kontakt na priv jeśli możliwe są zamówienia na coś innego niż to pokazane, bo jeśli można tak to ja mam zamówienie!Jeśli nie to moje pytanie: to piękne na zdjęciu to lustro? Jeśli tak to ja bym poprosiła, a jeśli nie to zamawiam lustro z dwoma koteckami (jeśi można to troszkę mogą być podobne do tych z podpisu tzn rudy i buraska).