Silverblue pisze:Bardzo dziękujemy za paczuszkę i mniamuśne gratisikiKocuś jest prześliczny, milusieńki i mięciutki, a zabawki cudne:)) Micia zachwycona!
![]()
![]()
![]()
Niechaj magiczna moc kocyka da dużo radości![]()
![]()
Moderator: Moderatorzy
Silverblue pisze:Bardzo dziękujemy za paczuszkę i mniamuśne gratisikiKocuś jest prześliczny, milusieńki i mięciutki, a zabawki cudne:)) Micia zachwycona!
![]()
![]()
![]()
![]()
alessandra pisze:Silverblue pisze:Bardzo dziękujemy za paczuszkę i mniamuśne gratisikiKocuś jest prześliczny, milusieńki i mięciutki, a zabawki cudne:)) Micia zachwycona!
![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:kupować, kupować, Tofik swojego prawie nie opuszcza, jedynie jak idzie jeść lub do kuwetki
Silverblue pisze:Ja też gorąco zachęcam:) Micia śpi na nim od dnia zakupu, a dodatkowo cieszy moje oczy. Może jak się ochłodzi to więcej osób się skusi na kocyk
alessandra pisze:Silverblue pisze:Ja też gorąco zachęcam:) Micia śpi na nim od dnia zakupu, a dodatkowo cieszy moje oczy. Może jak się ochłodzi to więcej osób się skusi na kocyk
Bardzo się cieszęCzy mogę zdjęcie Mici z kocykiem wstawić na etsy?
Koti mir.ki tam urzędują już od dawns ,za zgodą prezesowej Rudzi,nawet nie pytam zatem
![]()
Silverblue pisze:Oczywiście! Tu jest dowód że naprawdę na nim śpi:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości