Jest Dotarła Dowiedziałam się , że po prostu było bardzo dużo paczek i nie było mozliwosci wszystkich dostarczyć. Dzięki za gratisik, przyda się w nocy jak będę wstawać do kotów
Przesyłka odebrana i do domu dotargana jak zawsze mega Posłanie zrobiło furorę, szykowało się na bitwę, ale skończyło na przepychankach i najmłodsza wygrała. Pojemnik jest śliczny i ogromny, będzie na duuużo cukierasów. Kotki w ramce cudne (szybka nie przetrwała transportu, ale to nie problem). Koc, podusia i posłanka szybko znajdą swoje miejsca. Dzięki za gratisy dla zwierzaków i dla mnie. Przydadzą się.
W sumie to się zdziwiłam, bo wszędzię tyle miękkości, dobrze, że się nie rozpadła na kawałki. W sumie to pierwszy raz tak. Ktoś musiał się bardzo postarać
Kupiłam na bazarku dożym 3 czapeczki i 1 koszulkę polo ( koszulka firmy 4f), które okazały się za małe dla nas. Mogłabym przekazać ci na bazarek koci. Może ktoś byłby chętny?? Daj proszę znać
musia
Nie ma już OPUSA ... ale jest nowy jamniczek aniołek BIMBER , papug senegalka afrykańska EGON. Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...