O której u Ciebie listonosz chodzi? Może sprawdź skrzynkę, bo to mała koperta była. Mała i pękata
 O której u Ciebie listonosz chodzi? Może sprawdź skrzynkę, bo to mała koperta była. Mała i pękata 
Koki-99 pisze:Powinno być dziśO której u Ciebie listonosz chodzi? Może sprawdź skrzynkę, bo to mała koperta była. Mała i pękata

Ciekawe czy Atta dostała, bo wysyłałam Wam takie same przesyłki. Maczkowa miała inpostem.
 Ciekawe czy Atta dostała, bo wysyłałam Wam takie same przesyłki. Maczkowa miała inpostem.
 Maczkowa, ta z ametystowych kuleczek też jest ode mnie, chyba sprzed roku
 Maczkowa, ta z ametystowych kuleczek też jest ode mnie, chyba sprzed roku  Pięknie to do siebie pasuje
 Pięknie to do siebie pasuje  

Koki-99 pisze:Dziękuję za potwierdzenie i cieszę się, że Wam pasująMaczkowa, ta z ametystowych kuleczek też jest ode mnie, chyba sprzed roku
Pięknie to do siebie pasuje

Mir.ka, poczekajmy do poniedziałku. Jeśli do Ciebie nie dojdzie, to zwrócę koszty. Bardzo mi przykro, że poczta nawaliła. Miałam nadzieję, że priorytet doleci na drugi dzień. Oby nikt się tylko nie połakomił na pękatą kopertkę

To jest bransoletka, którą zrobiłam dla siebie, ale Kizia ważniejsza
 To jest bransoletka, którą zrobiłam dla siebie, ale Kizia ważniejsza  Niech Ci się dobrze nosi
 Niech Ci się dobrze nosi 

Koki-99 pisze:A widzisz, ona była ciut dłuższa i ją skróciłam. Całkiem niepotrzebnie. A te kuleczki szaro-beżowe to agat matrix, taka fajna nazwaTo jest bransoletka, którą zrobiłam dla siebie, ale Kizia ważniejsza
Niech Ci się dobrze nosi
Będę czekać z niecierpliwością na wieści od mir.ki

Popierniczyłam coś z adresami
 Popierniczyłam coś z adresami  Mea kulpa
 Mea kulpa  

Koki-99 pisze:Wysyłka nr 2 do Mir.ki poleciała z małą niespodzianką. Oby teraz doszła bez problemu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości