mir.ka pisze:Koki-99 pisze:A coś z kosmetyków jeszcze znajdziesz? Albo "przydasiów", bo wełnianki to nie dla mnie
no nie dla Ciebie tylko dla kotów
W sumie tutaj są bawełnianki dla ludzia w postaci ściereczek i myjeczek

Moderator: Moderatorzy
mir.ka pisze:Koki-99 pisze:A coś z kosmetyków jeszcze znajdziesz? Albo "przydasiów", bo wełnianki to nie dla mnie
Atta pisze:mir.ka pisze:Koki-99 pisze:A coś z kosmetyków jeszcze znajdziesz? Albo "przydasiów", bo wełnianki to nie dla mnie
W sumie tutaj są bawełnianki dla ludzia w postaci ściereczek i myjeczek
Koki-99 pisze:To ja jednak zostanę przy kremiku. Możesz słać, najchętniej zwykłym listem.
tinga7 pisze:Koki-99 pisze:To ja jednak zostanę przy kremiku. Możesz słać, najchętniej zwykłym listem.
No tylko uroda i przyjemności, a gary to kto umyje
Koki-99 pisze:To ja jednak zostanę przy kremiku. Możesz słać, najchętniej zwykłym listem.
Atta pisze:Uzupełniłam na bazarku, dodałam nowe zdjęcia, bo towar juz u mnie i dokładnie widze z czym mam do czynienia
tinga7 pisze:Atta pisze:Uzupełniłam na bazarku, dodałam nowe zdjęcia, bo towar juz u mnie i dokładnie widze z czym mam do czynienia
TO ja zgłaszam zastrzeżenie, że ja licytuję wszystkie zabawki, a nie tylko jedną
Atta pisze:tinga7 pisze:Atta pisze:Uzupełniłam na bazarku, dodałam nowe zdjęcia, bo towar juz u mnie i dokładnie widze z czym mam do czynienia
TO ja zgłaszam zastrzeżenie, że ja licytuję wszystkie zabawki, a nie tylko jedną
Jesteś wpisana przy 3 zabawkachale znalazła się jeszcze jedna, to mogę Ci ją dopisać
Atta pisze:Dopisałam. Wszystkie Twoje... bedom, jak kto nie przelicytujeA moze czyjś kot zechcieć
lucas 2014 pisze:Atta pisze:Dopisałam. Wszystkie Twoje... bedom, jak kto nie przelicytujeA moze czyjś kot zechcieć
Moje chciałyby
Zasluzyly
Lucas 2014
Atta pisze:lucas 2014 pisze:Atta pisze:Dopisałam. Wszystkie Twoje... bedom, jak kto nie przelicytujeA moze czyjś kot zechcieć
Moje chciałyby
Zasluzyly
Lucas 2014
Można przelicytować - cena wywoławcza każdej to 7zł. Można też nabyć komplet myjeczek z zabawkąA tu zapraszam po kocysie dla futrzastych viewtopic.php?f=20&t=208417
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości