mir.ka pisze:zastanawiam się nas śpiworkiem
mir.ka się chyba przestała zastanawiać

Moderator: Moderatorzy
tinga7 pisze:mir.ka pisze:zastanawiam się nas śpiworkiem
mir.ka się chyba przestała zastanawiać
marivel pisze:Chusta dotarła ( chwilę temu, ale ostatnio mało byłam w necie i dopiero teraz się zgłaszam) Bardzo dziękuje za piękna dokładkę, Czarnuszków niegdy za wiele, a zwłaszcza pachnących.
Chusta przepiękna i wygląda znajomo_ Olu popatrz co ja tu kupiłam
.
Nie tylko karma wraca, ale chusty czasem też.
edit:literówka
alessandra pisze:Atta doloz proszę do mojego pudełka ten zestaw od ewar
Wpłata jak poprzednio na szare bure?
marivel pisze:Chusta dotarła ( chwilę temu, ale ostatnio mało byłam w necie i dopiero teraz się zgłaszam) Bardzo dziękuje za piękna dokładkę, Czarnuszków niegdy za wiele, a zwłaszcza pachnących.
Atta pisze:alessandra pisze:Atta doloz proszę do mojego pudełka ten zestaw od ewar
Jeszcze nie masz swojego pudełkaDokładasz, dokładasz.. poczekam na finał,żeby za każdym razem nie przenosić
![]()
Taak, poprzez fundację, tylko wpisujta w tytule Powszechną.
alessandra pisze:Atta pisze:alessandra pisze:Atta doloz proszę do mojego pudełka ten zestaw od ewar
Jeszcze nie masz swojego pudełkaDokładasz, dokładasz.. poczekam na finał,żeby za każdym razem nie przenosić
![]()
Taak, poprzez fundację, tylko wpisujta w tytule Powszechną.
Jak to nie ma pudełka![]()
chcę pudełko tak jak wszyscy
alessandra pisze:marivel pisze:Chusta dotarła ( chwilę temu, ale ostatnio mało byłam w necie i dopiero teraz się zgłaszam) Bardzo dziękuje za piękna dokładkę, Czarnuszków niegdy za wiele, a zwłaszcza pachnących.
Chusta przepiękna i wygląda znajomo_ Olu popatrz co ja tu kupiłam
.
Nie tylko karma wraca, ale chusty czasem też.
edit:literówka
Zdawało mi się, ze coś mi się pomyliło, ale nieWiesz, w handlu ważne, aby ruch był
![]()
Atta pisze:marivel pisze:Chusta dotarła ( chwilę temu, ale ostatnio mało byłam w necie i dopiero teraz się zgłaszam) Bardzo dziękuje za piękna dokładkę, Czarnuszków niegdy za wiele, a zwłaszcza pachnących.
Dodali do przesyłki kota?!A ja naiwnie myślałam,że tinga7 chce sie tylko chusty pozbyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości