Moderator: Moderatorzy
Zazusia pisze:Do mnie zapachy dotarły wczoraj. Przetestowałam Jil Sander. Podoba mi się. Dwa pozostałe tylko wąchane. Jeszcze nie wiem co o nich myślećdziękuję za gratisy
iza71koty pisze:A ten Replay bo widzę ze zupełnie niezauważony to bardzo fajny zapach.On ma w sobie trochę kadzidła.Naprawde fajny i bardzo dobra trwałość.
iza71koty pisze:Zazusia pisze:Do mnie zapachy dotarły wczoraj. Przetestowałam Jil Sander. Podoba mi się. Dwa pozostałe tylko wąchane. Jeszcze nie wiem co o nich myślećdziękuję za gratisy
To może Ty wolisz mocniejsze nuty?No ja jeszcze tak do końca znam Wasze gusta
![]()
ale powoli próbuję opanować.
Koki-99 pisze:iza71koty pisze:A ten Replay bo widzę ze zupełnie niezauważony to bardzo fajny zapach.On ma w sobie trochę kadzidła.Naprawde fajny i bardzo dobra trwałość.
Replay już mój przecież, a więc zauważony
Izuniu, przelew poleciał. Pewnie w poniedziałek będzie u Ciebie.
Zazusia pisze:iza71koty pisze:Zazusia pisze:Do mnie zapachy dotarły wczoraj. Przetestowałam Jil Sander. Podoba mi się. Dwa pozostałe tylko wąchane. Jeszcze nie wiem co o nich myślećdziękuję za gratisy
To może Ty wolisz mocniejsze nuty?No ja jeszcze tak do końca znam Wasze gusta
![]()
ale powoli próbuję opanować.
Ja od ponad 20 lat używam Eternity CK. Reszta to eksperymenty
iza71koty pisze:Koki-99 pisze:"Osiołkowi w żłoby dano..." I to kusi, i to nęciPoproszę to co zarezerwowane i jak jeszcze jest to na dokładkę ten taniutki Replay, określony w netowych opiniach jako nieoczywisty i trujący
A ja lubię próbować takie dziwadła.
Dziękujemy ślicznie.![]()
![]()
Myślę że te dwa zapachy YSL I Jil będą trafione.
![]()
Co do ostatniego- nie wiem-musisz sama sprawdzić.
![]()
Koki-99 pisze:iza71koty pisze:Koki-99 pisze:"Osiołkowi w żłoby dano..." I to kusi, i to nęciPoproszę to co zarezerwowane i jak jeszcze jest to na dokładkę ten taniutki Replay, określony w netowych opiniach jako nieoczywisty i trujący
A ja lubię próbować takie dziwadła.
Dziękujemy ślicznie.![]()
![]()
Myślę że te dwa zapachy YSL I Jil będą trafione.
![]()
Co do ostatniego- nie wiem-musisz sama sprawdzić.
![]()
No pisałam przecieżJil i Replay. A Ty który miałaś na myśli, pisząc "co do ostatniego..."?
Koki-99 pisze:Ooo, Eternity też uwielbiam i mam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości