tinga7 pisze:Jak dobrze, że nie kochamy różowegoTu się prawie futro sypało!
My numeros 4 chcemy za 7 dyszek
I ja pojęcia nie mialam ,że ruSZoFy taki groźny

Pięknie dziękuję tinga7

I czekamy z wielkimi oczami jak się sytuacja z frędzlami rozwinie

Moderator: Moderatorzy
tinga7 pisze:Jak dobrze, że nie kochamy różowegoTu się prawie futro sypało!
My numeros 4 chcemy za 7 dyszek
Sierra pisze:Nie, przemyślałam to - mimo zakupu włóczki mój portfel jeszcze da radę. Ty bierz pozostałe kocyki, w ten sposób będzie więcej kasy dla dzieciaków
.
Żeby mogły mieć równie puchate dupki jak Tula.
maczkowa pisze:piłeczki 1-6 po 21 i te miękkie 1-4 po 6 zł za sztukę
Mogłabym się dogadać na podział piłeczek, ale na pół, czyli wypadałoby po 3 szt dzwoniących i po 2 miękkich.
Chyba jedyne wyjście, bo robi się wojna na śmierść i życiebratobójcza niemal
Mau, podpowiadam tylko, że zaraz kupisz 6 piłeczek w cenie 6 kocyków, którą to opcję cena wyeliminowała na początku
alessandra pisze:Kochane Cioteczki , nie wiem jak wielki ukłon mam słać![]()
![]()
nie tylko za wspaniałe licytacje, ale i za widowisko nam dostarczone
, bo ja już oczami wyobraźni matę tudzież ring widziałam i Panie w rękawicach bokserskich tudzież przygotowane na kopanie po goleniach
![]()
![]()
![]()
alessandra pisze:maczkowa pisze:piłeczki 1-6 po 21 i te miękkie 1-4 po 6 zł za sztukę
Mogłabym się dogadać na podział piłeczek, ale na pół, czyli wypadałoby po 3 szt dzwoniących i po 2 miękkich.
Mau, podpowiadam tylko, że zaraz kupisz 6 piłeczek w cenie 6 kocyków, którą to opcję cena wyeliminowała na początku
Jeszcze kochani omówić należy sprawę piłeczek![]()
Ciocia maczkowa prowadzi w licytacji w kwocie 21zł za sztukę, za co pieknei dziękuję
oraz w miękkich piłeczkach po 6zł za sztukę
, ale proszę rozważyć zaproponowany podział piłeczek
Sierra pisze:alessandra pisze:Kochane Cioteczki , nie wiem jak wielki ukłon mam słać![]()
![]()
nie tylko za wspaniałe licytacje, ale i za widowisko nam dostarczone
, bo ja już oczami wyobraźni matę tudzież ring widziałam i Panie w rękawicach bokserskich tudzież przygotowane na kopanie po goleniach
![]()
![]()
![]()
Osobiście preferuję kopniaczki w kostkę
maczkowa pisze:alessandra pisze:maczkowa pisze:piłeczki 1-6 po 21 i te miękkie 1-4 po 6 zł za sztukę
Jeszcze kochani omówić należy sprawę piłeczek![]()
Ciocia maczkowa prowadzi w licytacji w kwocie 21zł za sztukę, za co pieknei dziękuję
oraz w miękkich piłeczkach po 6zł za sztukę
, ale proszę rozważyć zaproponowany podział piłeczek
Podejrzewam Mau o niecny zamiar wciecia sie w licytację szybkim strzałem o 10:03 w piątek!! Będę czujna!
maczkowa pisze:piłeczki 1-6 po 21 i te miękkie 1-4 po 6 zł za sztukę
alessandra pisze:To ja robię matę jako ring , cobyście szanownej nie poobijały upadając
MAU pisze:Może to rozwiąże sprawę piłeczek ?
Poproszę 2 dowolne " głośne " z piłeczek 1-6 po 25 zł i
4 " ciche" po 10zł.
Sierra pisze:maczkowa pisze:piłeczki 1-6 po 21 i te miękkie 1-4 po 6 zł za sztukę
Maczkowa bo problem jest taki, że MAU potrzebuje koniecznie 6 piłeczek
MAU pisze:Może to rozwiąże sprawę piłeczek ?
4 " ciche" po 10zł.
Sierra pisze:maczkowa pisze:piłeczki 1-6 po 21 i te miękkie 1-4 po 6 zł za sztukę
maczkowa pisze:MAU pisze:Może to rozwiąże sprawę piłeczek ?
4 " ciche" po 10zł.Sierra pisze:maczkowa pisze:piłeczki 1-6 po 21 i te miękkie 1-4 po 6 zł za sztukę
Ja to rozumiem, ale ja też potrzebuję w zasadzie wszystkich. Mam dwa koty, które właśnie trafiły z Palucha do nowego domu do oprezentowania plus swoich 10 i wszystkie dostają amoku na ich widok i polowałam na te piłeczki od kilku miesięcy, gdy pierwsza kupiona na próbę się okazała hitem. Więc to nie tak, że licytuję, bo wpadłam w amok kupowania i chcę postawić na swoim, zresztą widać po początku licytacji, że pierwsza brałam pełną pulę z takim nastawieniem, że będą moje.
Natomiast chociaż gdyby było 10 tych piłeczek, od razu licytowałabym 10, to z drugiej strony nie tak, ze muszę mieć określoną ilość, raczej potrzebuję ich jak najwięcej.
@MAU, napisz do mnie, czemu potrzebujesz te 6, może uznam, że Twoja racja jest bardziej mojsza niż moja
A Olu- jesli z MAU się dogadamy, to u Ciebie zarezerwowałabym kolejne te małe piłeczki z dzwoneczkami, jeśli by Ci się trafiły - juz bez licytacji, na jakiś cel, który wymyślisz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości