Moderator: Moderatorzy
maczkowa pisze:Ewa L. pisze:KOCHANI NADAL POSZUKUJEMY SPONSORÓW NAGRÓD DLA VICE MISS I VICE MISTERA ORAZ NAGRÓD POCIESZAJEK. MOŻE KTOŚ COŚ CHCIAŁBY ZA SPONSOROWAĆ - BARDZO PROSIMY.
mieliśmy zamiar tym razem wziąc z kotami udział w konkursie i jak na złość, akurat się trafił nam rzut chlamydii naocznej u wszystkich, które się pozarazały w przeszłości i teraz! Więc mogę przyłożyć rękę do konkursu jako sponsor, ale!!
przyznam, że potrzebowałabym współsponsorującego, to pierwsze konkursy jakie obserwuję, nie mam pojęcia, jakie nagrody "chodzą", a przyznam też, że średnio u mnie z czasem, bardzo średnio.
Zatem, jeśli ktoś chciałby dołozyc się do sponsoringu poświęcając swój czas i inwencję, to ja chętnie dorzucę tę drugą część, czyli kasę.
Zapraszam serdecznie do nagrodowej współpracy.
Thorkatt pisze:maczkowa pisze:Ewa L. pisze:KOCHANI NADAL POSZUKUJEMY SPONSORÓW NAGRÓD DLA VICE MISS I VICE MISTERA ORAZ NAGRÓD POCIESZAJEK. MOŻE KTOŚ COŚ CHCIAŁBY ZA SPONSOROWAĆ - BARDZO PROSIMY.
mieliśmy zamiar tym razem wziąc z kotami udział w konkursie i jak na złość, akurat się trafił nam rzut chlamydii naocznej u wszystkich, które się pozarazały w przeszłości i teraz! Więc mogę przyłożyć rękę do konkursu jako sponsor, ale!!
przyznam, że potrzebowałabym współsponsorującego, to pierwsze konkursy jakie obserwuję, nie mam pojęcia, jakie nagrody "chodzą", a przyznam też, że średnio u mnie z czasem, bardzo średnio.
Zatem, jeśli ktoś chciałby dołozyc się do sponsoringu poświęcając swój czas i inwencję, to ja chętnie dorzucę tę drugą część, czyli kasę.
Zapraszam serdecznie do nagrodowej współpracy.
Wchodzę w nagrodową współpracę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości