Moderator: Moderatorzy
Regata pisze:Bardzo mi się ten obraz z kotami podoba. Czuję jego nastrój.
Chciałabym kupić, ale teraz muszę wyjść na prostą, przynajmniej finansowo, bo psychicznie pewnie jeszcze długo nie dam rady, o ile w ogóle...
Maluj, warto!
iza71koty pisze:Proponuję nowe ceny za moje prace olejne.Akt kobiecy za 70 zł plus koszt wysyłki.Kocia piwnica w cenie 110 zł plus koszt wysyłki.
Zapraszam serdecznie.
kicikici3 pisze:iza71koty pisze:Proponuję nowe ceny za moje prace olejne.Akt kobiecy za 70 zł plus koszt wysyłki.Kocia piwnica w cenie 110 zł plus koszt wysyłki.
Zapraszam serdecznie.
Ile może wynieść wysyłka takiego obrazu ? tak aby nie uległ zniszczeniu w drodze dostawy ?
Miuti pisze:Piwnica jest, moim zdaniem, rewelacyjna.
To pomyśl mocno...proszę......kicikici3 pisze::kotek:obraz Koty w piwnicy ,łapie za serce. Myślę nad nim
Madie pisze:Bardzo fajny pomysł, niestety ten obraz przyprawiał mnie zawsze o ciary i nie chciałabym go mieć. Ponawiam pytanie, czy przesyłka do mnie juz wyszła, planuje wyjazd i chciałabym mieć pewność że będzie ją miał kto odebrać.
iza71koty pisze:Regata pisze:Bardzo mi się ten obraz z kotami podoba. Czuję jego nastrój.
Chciałabym kupić, ale teraz muszę wyjść na prostą, przynajmniej finansowo, bo psychicznie pewnie jeszcze długo nie dam rady, o ile w ogóle...
Maluj, warto!
Dziękuję.To bardzo pomaga.
![]()
Jeśli mogę zapytać![]()
....koci dramat?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości