Moderator: Moderatorzy
wistra pisze:Dostalam moja kocia torbe, dziekuje
zuzia96 pisze:Poproszę nr 16 legginsy kocie, jak są jeszcze wolne
Koki-99 pisze:Wymiary 13 i 22 mogę prosić?
zuzia96 pisze:Legginsy już u mnieDzięki wielkie
AgaS1987 pisze:Kotina pisze:Czy transporter dla kota na kółkach (nr 21) jest jeszcze do kupienia ?
Mieszkam w Warszawie i jestem zainteresowana jego kupnem .... daj znac proszę
Tak jest do kupieniawysylka paczka okolo 18 złotych.
Kotina pisze:AgaS1987 pisze:Kotina pisze:Czy transporter dla kota na kółkach (nr 21) jest jeszcze do kupienia ?
Mieszkam w Warszawie i jestem zainteresowana jego kupnem .... daj znac proszę
Tak jest do kupieniawysylka paczka okolo 18 złotych.
AgaS1987![]()
dzisiaj poczta dostarczyła mi transporter dla kota od Ciebie ... jest faktycznie w bardzo dobrym stanie - dziękuję![]()
Szkoda tylko, że bardzo zapadają się do środka jego boki (brak usztywnienia), co w praktyce ogranicza powierzchnię dla kota ...
Nie mam pomysłu (jak na razie) jak temu można zapobiec
AgaS1987 pisze:Kurcze moze przez wysyłkę cos sie stalo. U mnie bylo wszystko ok. Sluchah moze sprobuh do niego cos napakowac zeby byl wypełniony caly to.moze.sie wyprostuje. Bo u mnie bylo wszystko dobrze
Kotina pisze:AgaS1987 pisze:Kurcze moze przez wysyłkę cos sie stalo. U mnie bylo wszystko ok. Sluchah moze sprobuh do niego cos napakowac zeby byl wypełniony caly to.moze.sie wyprostuje. Bo u mnie bylo wszystko dobrze
Paczka była zapakowana bardzo dobrze i nie została uszkodzona podczas podróży![]()
A tak na marginiesie, to żadnej paczki tak długo nie rozpakowywałam jak tej ....![]()
aleś ją okutała![]()
Zobaczę jeszcze co z tym zrobię .... może usztywnię czymś boki ...
już ją wypchałam na maksa ... i odstawiłam ... może się sama jakoś wyprostuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 8 gości