SA KOTY !!! kocie pisadła, zreszta nie tylko kocie ... :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sie 27, 2015 12:21 Re: SA KOTY !!! kocie pisadła, zreszta nie tylko kocie ... :

Przelew poszedł :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Czw sie 27, 2015 14:26 Re: SA KOTY !!! kocie pisadła, zreszta nie tylko kocie ... :

Tomki są niepoprawne!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sie 27, 2015 14:39 Re: SA KOTY !!! kocie pisadła, zreszta nie tylko kocie ... :

Ja poproszę nakładane kocie główki - 2 szt ( braz jeśli jest i biały)
eleganckie koty brąz, zieleń, biały
krolik żółty brzuszek
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Czw sie 27, 2015 14:41 Re: SA KOTY !!! kocie pisadła, zreszta nie tylko kocie ... :

KotwKratke pisze:
alessandra pisze:Jeśli mozna ,prosze jasny róż i róż

Widzę, Tomku, że ostatnio Wasze spacery nie sa najszczęśliwsze, ale za to naprawdę szczęsliwe dla tych, które znajdujecie :ok:

własnie stwierdzilismy ze chyba skonczymy spacery po lesie i nie bedziemy się na parkingach lesnych zatrzymywać ;)
wiedzielismy ze przywieźlismy fajnego chłopaka, ale niestety wnętra :(
nasz wet jak zobaczył pusty woreczek, to zaczał się śmiac, mówiąc no przeciez nie mogliście przywieźć normalnego, bezproblemowego kota, nie nie wy ... :ryk:

Olu jasny róz i róz jest z tych z głowkami, a czy Ty nie chciałas pisadeł z tymi ogonkami i łpakami na długopisach
Obrazek
o ten rodzaj mi chodzi, bo sa dostepne, a jak jakiegos koloru juz nie ma to i tak zaraz będą

poczekam więc czy ten róz i jasny róz zapisywac?

tak, właśnie najchętniej ten model bym wzięła i jeden biały, jeśli można -i piatkę więcej dopłacę :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw sie 27, 2015 15:49 Re: SA KOTY !!! kocie pisadła, zreszta nie tylko kocie ... :

jeżeli jest jeszcze wolny zelopis biały i różowy to jeszcze po jednym poproszę :D

Tiama

Od: Pon cze 20, 2011 8:01

Post » Czw sie 27, 2015 16:00 Re: SA KOTY !!! kocie pisadła, zreszta nie tylko kocie ... :

Tiama pisze:jeżeli jest jeszcze wolny zelopis biały i różowy to jeszcze po jednym poproszę :D

jest jeszcze wolny - dziękuję :)
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Czw sie 27, 2015 18:01 Re: SA KOTY !!! kocie pisadła, zreszta nie tylko kocie ... :

FAktycznie 8O jedyne wyjście to nie wychodzić z domu :?
Tylko kto wtedy znajdzie to koty, przez Was nie znalezione??
To ich jedyne szczęście ..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro wrz 02, 2015 23:39 Re: SA KOTY !!! kocie pisadła, zreszta nie tylko kocie ... :

bardzo wszystkich przepraszam, do dnia dzisiejszego nie wysłałem niestety przesyłek
troszkę nam się jeden kot posypał zdrowotnie i masa była jeżdżenia, Chmurka dzis operacja oczu i jestem/byłem w totalnym niedoczasie
jutro juz nadrobie zalagłości wysyłkowe ...
przepraszam :201494
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

[poprzednia]