jej siostra pisze:mam wszystkie 29 tomów - pierwsze są lepsze, jak zwykle, bez kota jeszczeA Cadfaela znasz?
mam cała kolekcję

i Arsena Lupin, Agathę Christie, Conan Doyl'a , Saylora (starożytny Rzym seria Roma sub rosa)

Moderator: Moderatorzy
jej siostra pisze:mam wszystkie 29 tomów - pierwsze są lepsze, jak zwykle, bez kota jeszczeA Cadfaela znasz?
jej siostra pisze::D![]()
![]()
a Dicka Francisa końskie kryminały?
alessandra pisze:jej siostra pisze::D![]()
![]()
o widzisz, nie mam i nie znam -proszę o tytuł
czekam na książki jak na wybawienie, bo kończę ostatnią z nieprzeczytanych i przeraża mnie perspektywa dnia bez czytania
jej siostra pisze:alessandra pisze:jej siostra pisze::D![]()
![]()
o widzisz, nie mam i nie znam -proszę o tytuł
czekam na książki jak na wybawienie, bo kończę ostatnią z nieprzeczytanych i przeraża mnie perspektywa dnia bez czytania
dużo tego. Był kiedyś dżokejem, nawet Dżokejem Królowe, potem pisał kryminały, zawsze jakoś związane z końmi.
Polecam szczególnie to, co się po polski nazywa "Gorący pieniądz", "Zagrożenie", "Dowód" i "Impuls". Inne na ogół niezłe. A Mary Stewart znasz? I Georgette Heyer?
alessandra pisze:Naleweczki wszystkie już przetestowane -testujący żyją radośnie i zdrowo , choc upłynęło już owe niosące niebezpieczeństwo 72 godziny![]()
Testerowi, czyli Dużemu Morfa dziękujemyza wzięcie na siebie tego niebezpiecznego zadania i zrobienie dobrej miny, choć w oku niepewność tudzież lekki strach się czaił , szczególnie ze względu na kolor cynamonowej nalewki
czarno-czarni pisze:
On taki wahający się jest ale wypił, mlaskał, żyjei poleca!
Atta pisze:Tytuł bazarku jest podstępnyNie wiem czy my po tych aperitifach zdrowi bedziemy czy jak Taylor pójdziemy wątroby leczyć
![]()
I jakos tak marnie... nikt nie przelicytowywowuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości