Dziękuję Koniec bazarku.Bardzo dziękuję wszystkim biorącym w nim udział Pozwolicie, że rano powysyłam pw, dopiero wróciłam do domu i już ledwo na oczy patrzę, a muszę zająć się kotami.
Jak ona jest zapinana. Czy wchodzi tam jakiś grubszy kocyk,czy poduszka. czy poduszkę obwinąć owcą i spiąć rzepem.
Nie ma już OPUSA ... ale jest nowy jamniczek aniołek BIMBER , papug senegalka afrykańska EGON. Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...
ok, dzięki już rozumiem. Jak co, to dam tam jeszcze w powstały tunel podłużnego jaśka. Ona ma służyć jako podgłówek i przytulaniec.
Nie ma już OPUSA ... ale jest nowy jamniczek aniołek BIMBER , papug senegalka afrykańska EGON. Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...
Dziękuję Szybciutko, prawda? Chyba jestem zmęczona, bo odpisałam, a postu nie ma Wszystkie fanty wysłałam, oprócz tych do iza71koty, nie mam odpowiedzi na pw Bardzo dziękuję za przelewy od : aleusha , alessandra , Yoanne , NITKA/KARINKA ( dzięki bardzo za ogromną górkę ).