dotta1311 pisze:Wysłałam zarówno przelewy (dwa) jak i wiadomość z adresem. Czyżby nic nie doszło?
nie doszło

Wysłane:
VeganGirl85
Moderator: Moderatorzy
dotta1311 pisze:Wysłałam zarówno przelewy (dwa) jak i wiadomość z adresem. Czyżby nic nie doszło?
dotta1311 pisze:Wysłałam wiadomość raz jeszcze ale nie mam jej w wysłanych... dziwne. Jeśli nie dojdzie, to albo można wysłać na adres który wyświetla się przy nadawcy przelewu albo mogę adres do dostawy wpisać tutaj, o ile jest to zgodne z zasadami forum.
dotta1311 pisze:Adres z przelewu jest jak najbardziej aktualny. Natomiast co do wiadomości, teoretycznie są wysłane i dostaję na maila powiadomienie, że wysłałam a w mojej skrzynce nie ma nic ani w do wysłania ani w wysłanych... Na Miau przyszłam z Dogo i tam akurat działa wszystko sprawnie, tu są jakieś problemy z wysyłaniem informacji. Koki, jeśli możesz wysłać info do Cygi z zapytaniem o przesyłkę byłabym bardzo wdzięczna, może ma potwierdzenie nadania z numerem. Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości