Moderator: Moderatorzy
Batka pisze:Mój Hyś pyta czy będzie więcej myszek?
Bo mu bardzo przypadły do gustu
alessandra pisze:Batka pisze:Mój Hyś pyta czy będzie więcej myszek?
Bo mu bardzo przypadły do gustu
Będzie więcej, tylko Panna Maja wróci z konkursu mażoretek![]()
Będą kolorowe i jedna elegantka chyba została-wkrótce znów otwieramy bazarek
alessandra pisze:Maja na wyjeździe, ma konkurs mażoretek , ale zapowiedziała,że po powrocie z chęcią dla kotków myszy porobi -jak juz nie tylko opiekunowie, ale i koty pytają![]()
produkcja ruszy
Miodalik pisze:To ja poproszę szeleszczące - 2 szt - przy założeniu, iż nie mają zamiast ogonków piórekPiórka są w naszym domu zakazane - gdyż pewien Pan Kot upiera się je spożywać zapewne wyobrażając sobie, że upolował któregoś z (dokarmianych przez nas) ptaków...
alessandra pisze:Miodalik pisze:To ja poproszę szeleszczące - 2 szt - przy założeniu, iż nie mają zamiast ogonków piórekPiórka są w naszym domu zakazane - gdyż pewien Pan Kot upiera się je spożywać zapewne wyobrażając sobie, że upolował któregoś z (dokarmianych przez nas) ptaków...
Asiu, zapraszam do wybrania na 1 stronę -moga być zeberki, a moze jedna z piłeczką dzwoniącą w środku?![]()
A Hyś co najbardziej by chciał ?
Batka pisze:alessandra pisze:Miodalik pisze:To ja poproszę szeleszczące - 2 szt - przy założeniu, iż nie mają zamiast ogonków piórekPiórka są w naszym domu zakazane - gdyż pewien Pan Kot upiera się je spożywać zapewne wyobrażając sobie, że upolował któregoś z (dokarmianych przez nas) ptaków...
Asiu, zapraszam do wybrania na 1 stronę -moga być zeberki, a moze jedna z piłeczką dzwoniącą w środku?![]()
A Hyś co najbardziej by chciał ?
Duża chora
dobrze, że pamiętam jej hasło
bo by mi myszki przepadły
ja to bym chciał taką z dzwoneczkiem, żeby ją łatwo znaleźć
i taką ze sznureczkiem, bo się ją fajnie nosi w pyszczku
i szeleszcząca tez bym chciał
taką kolorową, bo... bo mi się podoba
o
myślicie, że 4 Duża przełknie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 310 gości