[KONIEC] Domowe myszki -dziękujemy :-)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lut 13, 2015 17:25 Re: [KONIEC] Domowe myszki do przygarniecia-dziękujemy :-)

Mój Hyś pyta czy będzie więcej myszek?
Bo mu bardzo przypadły do gustu ;)

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Pt lut 13, 2015 18:00 Re: [KONIEC] Domowe myszki do przygarniecia-dziękujemy :-)

Batka pisze:Mój Hyś pyta czy będzie więcej myszek?

Będzie więcej, tylko Panna Maja wróci z konkursu mażoretek :wink:
Będą kolorowe i jedna elegantka chyba została-wkrótce znów otwieramy bazarek :piwa:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt lut 13, 2015 18:05 Re: [KONIEC] Domowe myszki do przygarniecia-dziękujemy :-)

alessandra pisze:
Batka pisze:Mój Hyś pyta czy będzie więcej myszek?

Będzie więcej, tylko Panna Maja wróci z konkursu mażoretek :wink:
Będą kolorowe i jedna elegantka chyba została-wkrótce znów otwieramy bazarek :piwa:

to ja bedem pilnował
Hyś

Batka

Post » Śro lut 18, 2015 10:20 Re: Domowe myszki do przygarniecia-dziękujemy :-) wkrótce no

Czy będą jeszcze myszki z "szelestem" ?

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Śro lut 18, 2015 14:34 Re: Domowe myszki do przygarniecia-dziękujemy :-) wkrótce no

Maja na wyjeździe, ma konkurs mażoretek , ale zapowiedziała,że po powrocie z chęcią dla kotków myszy porobi -jak juz nie tylko opiekunowie, ale i koty pytają 8O :mrgreen: produkcja ruszy :ok:

alessandra

Post » Śro lut 18, 2015 19:17 Re: Domowe myszki do przygarniecia-dziękujemy :-) wkrótce no

alessandra pisze:Maja na wyjeździe, ma konkurs mażoretek , ale zapowiedziała,że po powrocie z chęcią dla kotków myszy porobi -jak juz nie tylko opiekunowie, ale i koty pytają 8O :mrgreen: produkcja ruszy :ok:

już Ją toffam
Hyś

Batka

Post » Czw lut 19, 2015 11:08 Re: Domowe myszki do przygarniecia-dziękujemy :-) wkrótce no

Witamy, witamy :)
Myszy na razie udziergane sztuk osiem, sprawy wykończeniowe dziecku pozostały (oczka, uszka), więc myślę, że do wieczorka będą gotowe do 'adopcji' :)

j.szmudrowska

Od: Sob lip 28, 2012 21:56

Post » Czw lut 19, 2015 11:30 Re: Domowe myszki do przygarniecia-dziękujemy :-) wkrótce no

Obrazek

Szybka prezentacja myszorów, na zachętę :kotek:

j.szmudrowska

Post » Czw lut 19, 2015 13:17 Re: Domowe myszki do przygarniecia wieczorem nowe :-)

można rezerwować, są szeleszczące, z dzwonkiem, z piórkami i sznureczkiem -do koloru do wyboru :piwa:

alessandra

Post » Czw lut 19, 2015 14:45 Re: Domowe myszki do przygarniecia wieczorem nowe :-)

Wykończone stadko gotowe :)

j.szmudrowska

Post » Czw lut 19, 2015 15:14 Re: Domowe myszki do przygarniecia wieczorem nowe :-)

To ja poproszę szeleszczące - 2 szt - przy założeniu, iż nie mają zamiast ogonków piórek :) Piórka są w naszym domu zakazane - gdyż pewien Pan Kot upiera się je spożywać zapewne wyobrażając sobie, że upolował któregoś z (dokarmianych przez nas) ptaków...

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Czw lut 19, 2015 16:46 Re: Domowe myszki do przygarniecia wieczorem nowe :-)

Miodalik pisze:To ja poproszę szeleszczące - 2 szt - przy założeniu, iż nie mają zamiast ogonków piórek :) Piórka są w naszym domu zakazane - gdyż pewien Pan Kot upiera się je spożywać zapewne wyobrażając sobie, że upolował któregoś z (dokarmianych przez nas) ptaków...

Asiu, zapraszam do wybrania na 1 stronę -moga być zeberki, a moze jedna z piłeczką dzwoniącą w środku? :wink:

A Hyś co najbardziej by chciał ?

alessandra

Post » Pt lut 20, 2015 7:55 Re: Domowe myszki do przygarniecia wieczorem nowe :-)

alessandra pisze:
Miodalik pisze:To ja poproszę szeleszczące - 2 szt - przy założeniu, iż nie mają zamiast ogonków piórek :) Piórka są w naszym domu zakazane - gdyż pewien Pan Kot upiera się je spożywać zapewne wyobrażając sobie, że upolował któregoś z (dokarmianych przez nas) ptaków...

Asiu, zapraszam do wybrania na 1 stronę -moga być zeberki, a moze jedna z piłeczką dzwoniącą w środku? :wink:

Duża chora :(
dobrze, że pamiętam jej hasło
bo by mi myszki przepadły

ja to bym chciał taką z dzwoneczkiem, żeby ją łatwo znaleźć
i taką ze sznureczkiem, bo się ją fajnie nosi w pyszczku
i szeleszcząca tez bym chciał

taką kolorową, bo... bo mi się podoba
o

myślicie, że 4 Duża przełknie?

Batka

Post » Pt lut 20, 2015 10:27 Re: Domowe myszki do przygarniecia wieczorem nowe :-)

Batka pisze:
alessandra pisze:

Duża chora :(
dobrze, że pamiętam jej hasło
bo by mi myszki przepadły

ja to bym chciał taką z dzwoneczkiem, żeby ją łatwo znaleźć
i taką ze sznureczkiem, bo się ją fajnie nosi w pyszczku
i szeleszcząca tez bym chciał

taką kolorową, bo... bo mi się podoba
o

myślicie, że 4 Duża przełknie?

Myślę Hyś, że z przyjemnością Ci takie sprawi :201461

j.szmudrowska