Do zamknięcia.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob sty 31, 2015 20:29 Re: PRZECENA. Na sterylizację/kastrację wiejskich kotów.

ZAPRASZAM NA PRZECENY.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Wto lut 03, 2015 11:29 Re: Koniec. Na sterylizację/kastrację wiejskich kotów.

wczoraj dotarła do mnie przesyłka - dziękuję :)
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Wto lut 03, 2015 11:54 Re: Koniec. Na sterylizację/kastrację wiejskich kotów.

KotwKratke pisze:wczoraj dotarła do mnie przesyłka - dziękuję :)

Dzięki za info.

Od Cari&Heban dostałam info na pw, że przesyłka tez dotarła.
Obrazek

aleusha

Post » Wto lut 03, 2015 12:21 Re: Koniec. Na sterylizację/kastrację wiejskich kotów.

Wczoraj pod wieczór zawiozłam do wetów kicię na przetrzymanie przed operacją. Niestety mąż pani Władzi, bał się o kocura, że coś mu się stanie, że on jeszcze taki młody itp. Po dłuższej rozmowie, wytłumaczeniu jak wygląda kastracja, no i najważniejsze, że będzie bardziej się skupiał na łapaniu myszy niż lataniu za dziewczynkami, pan zdecydował się wydać kocura. Niestety mały gdzieś się zaszył i nie udało się go znaleźć. Umówiłam się z panem,że dzisiaj ma go złapać i przetrzymać do wieczora, to po niego wpadnę. Trzymajcie kciuki, żeby się nie wycofał.
Natomiast kicia zaraz będzie operowana.

Na zdjęciu kicia (nie ma imienia :( ) w poczekalni lecznicy Centaur w Mielcu. Brzydkie zdjęcie, bo nie lubi pozować, ale jak na I jadę samochodem, była bardzo grzeczna.
Obrazek
Obrazek

aleusha

Post » Czw lut 05, 2015 21:36 Re: Koniec. Na sterylizację/kastrację wiejskich kotów.

Dzisiaj zawiozłam już kicie do domu. Weci policzyli tylko 130 zł :D , no i kicia miała u nich darmowe hotelowanie. Rachunek wkleiłam w 2 poście. Niestety nie udało mi się zabrać kocura na kastrację. Niby chcieli dać, ale znowu się rozmyślili. Oczywiście powiedziałam im, że jeżeli tylko zmienią zdanie, to ja od razu przyjadę po niego.

Chcę jeszcze raz podziękować wszystkim kupującym za pomoc. Dzięki temu moje wydatki na kicie poszły tylko na paliwo, żwirek i karmę dla kotki.

Czekam jeszcze na jedną wpłatę. Z całego bazarku (do chwili obecnej) na konto wpłynęło: 128,80 zł.

Bardzo, bardzo dziękuję. :1luvu:

Edit:
Zapomniałam napisać, że pani Władzia nie dała jeszcze w naturze tych 25 zł :( , ale powiedziała, że jak uzbiera jaj, to da.
Obrazek

aleusha

Post » Pt lut 06, 2015 12:08 Re: Koniec. Na sterylizację/kastrację wiejskich kotów.

ja melduję,że paka doszłą w całosci- pięknie dziekujemy :1luvu:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt lut 06, 2015 12:45 Re: Koniec. Na sterylizację/kastrację wiejskich kotów.

alessandra pisze:ja melduję,że paka doszłą w całosci- pięknie dziekujemy :1luvu:

Dzięki za info.
Obrazek

aleusha

Post » Śro lut 25, 2015 11:20 Re: Koniec. Na sterylizację/kastrację wiejskich kotów.

Wszystkie przelewy dotarły. Dziękuję jeszcze raz.

Proszę o zamknięcie.
Obrazek

aleusha

[poprzednia]