Moderator: Moderatorzy
Przykro mi ale tamtej tuniki już nie mam, bo poprzednio bazarek był do 10 sierpnia i po tej dacie wystawiłam go ponownie, czyli wszystko to, co nie zostało kupione za kup teraz czy wywoławczą do 10 sierpnia.Ewa L. pisze:Poproszę 53 za 3 puszki.
Bazarek potrwa do 10 sierpnia do godziny 22.00 -przedłużam do 18 sierpnia.
Anna61 pisze:Przykro mi ale tamtej tuniki już nie mam, bo poprzednio bazarek był do 10 sierpnia i po tej dacie wystawiłam go ponownie, czyli wszystko to, co nie zostało kupione za kup teraz czy wywoławczą do 10 sierpnia.Ewa L. pisze:Poproszę 53 za 3 puszki.Bazarek potrwa do 10 sierpnia do godziny 22.00 -przedłużam do 18 sierpnia.
Jak mam potwierdzenie, że przesyłka dotarła to staram się usuwać numery aby nie robić niepotrzebnie zamieszania, przepraszam.![]()
Mam też większe rozmiary które czekają na bazarek od jakiegoś już czasu, ale że borykam się z notorycznym brakiem czasu przez tą przeprowadzkę to jest jak jest.![]()
Postaram się go otworzyć w niedzielę lub poniedziałek to może znajdziesz coś dla siebie a moje dzieci będą miały na amciu amciu.
pod pachami +-60x2
zapraszam![]()
nowe
ta jeszcze z metką i koralami w zestawie![]()
Ewa L. pisze:Ale nic się nie stało - nie przejmuj się. 234 dni temu rzuciłam palenie i 20 kg mi się przytyłoZawsze miałam obfity ten tego no biust dlatego ciężko mi cokolwiek dostać. Na jednym z twoich bazarków kupiłam bluzkę - wełnianą , białą z krótkim rękawkiem i jestem z niej mega zadowolona.
Ja spokojnie poczekam na twój bazarek dużych rozmiarów i na pewno coś dla siebie znajdę.
Ziółko pisze:witam, chciałabym z wywoławczej nr: 2,18,42, 73, 85, 109
Gruba Berta pisze:Aniu - przesyłką odebrałamwszystko super jak zawsze
czarna tuniczka rewelacyjna
bardzo dziękuję
Ziółko pisze:Mała zmiana mojego kupna, 18, 73 i 85 w kup teraz (reszta w licytacji), a oprócz tych zakupów to jeszcze w kup teraz 55, 94,98 (dla mojej mamy)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 123 gości