Czy ktoś z Was byłby chętny na takie kartki świąteczne? Foto przykładowe, wzięte z neta:

Idea polega na wkomponowaniu małego haftu o tematyce świątecznej w brystol tak, aby powstała kartka.
Ktoś, coś?
Moderator: Moderatorzy
Alienor pisze:A można sówkę maskotkę tylko nie różową? Bo jest śliczna.
Alienor pisze:Najchętniej szarą lub brązową - zależy jaki masz dostępny kolor. No to poproszę nr konta
vanesia1 pisze:Alienor pisze:Najchętniej szarą lub brązową - zależy jaki masz dostępny kolor. No to poproszę nr konta
Mam oba
w kwestii przelewu to do Spilett, dla mnie tylko piątak na przesyłkę. I właśnie nie wiem jak to organizować - czy 5 zł na moje konto czy całość dla Spilett a Ona potem hurtowo mi te piątaki wyśle?
Spilett pisze:vanesia1 pisze:Alienor pisze:Najchętniej szarą lub brązową - zależy jaki masz dostępny kolor. No to poproszę nr konta
Mam oba
w kwestii przelewu to do Spilett, dla mnie tylko piątak na przesyłkę. I właśnie nie wiem jak to organizować - czy 5 zł na moje konto czy całość dla Spilett a Ona potem hurtowo mi te piątaki wyśle?
Ja bym powiedziała że całość do Ciebie i Ty będziesz 'odlewać' na konto lecznicy
bacca pisze:ło!!!!jakie cuda!![]()
poproszę jak jeszcze można 2 x kota Karola i 2 x kotkę Vanilię[tę cudowną białą]
I pytanie mam -czy dałoby radę zrobić cos na obraz i podobieństwo do tego? [choć trochę zbliżone wizualnie,znaczy się owca w roli pirata,może być tez i zawieszka]
http://owczy.blox.pl/2010/04/Kapitan-Hak.html
bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie podania
Spilett pisze:bacca pisze:ło!!!!jakie cuda!![]()
poproszę jak jeszcze można 2 x kota Karola i 2 x kotkę Vanilię[tę cudowną białą]
I pytanie mam -czy dałoby radę zrobić cos na obraz i podobieństwo do tego? [choć trochę zbliżone wizualnie,znaczy się owca w roli pirata,może być tez i zawieszka]
http://owczy.blox.pl/2010/04/Kapitan-Hak.html
bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie podania
Ania wszystko umie, na pewno i Kapitana Haka zrobi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości