Moderator: Moderatorzy
elu pisze:Nelly i anibo gratuluję wygranych licytacji (jutro wyślę pw), a innych zapraszam na zakupy!
Nelly pisze:elu pisze:Nelly i anibo gratuluję wygranych licytacji (jutro wyślę pw), a innych zapraszam na zakupy!
Czekam na pw z danymi do wpłaty
Catnaperka pisze:Mam pytanie o nr 16,22 i 31Podana szerokość dotyczy jakiej części ubrań? Czy mogłabym prosić o bardziej szczegółowe wymiary tych trzech rzeczy?
elu pisze:Catnaperka pisze:Mam pytanie o nr 16,22 i 31Podana szerokość dotyczy jakiej części ubrań? Czy mogłabym prosić o bardziej szczegółowe wymiary tych trzech rzeczy?
nr 16 - szerokość pod pachami i długość od ramienia
nr 22 - szerokość w pasie
nr 31 - szerokość pod pachami bez rozciągania, długość od ramienia
Wszystko oczywiście mierzone na płasko
Catnaperka pisze:elu pisze:Catnaperka pisze:Mam pytanie o nr 16,22 i 31Podana szerokość dotyczy jakiej części ubrań? Czy mogłabym prosić o bardziej szczegółowe wymiary tych trzech rzeczy?
A mogłabym prosić o 22 w biodrach i szerokość w pasie 31?
Dziękować
W zasadzie 16 i 22 bym poprosiła, zastanawiam się tylko nad 31Masz może jeszcze jakieś zdjęcia? Jaki to jest dokładnie kolor?
elu pisze:Catnaperka pisze:elu pisze:Catnaperka pisze:Mam pytanie o nr 16,22 i 31Podana szerokość dotyczy jakiej części ubrań? Czy mogłabym prosić o bardziej szczegółowe wymiary tych trzech rzeczy?
A mogłabym prosić o 22 w biodrach i szerokość w pasie 31?
Dziękować
W zasadzie 16 i 22 bym poprosiła, zastanawiam się tylko nad 31Masz może jeszcze jakieś zdjęcia? Jaki to jest dokładnie kolor?
Te dodatkowe wymiary i kolor podam wieczorem. Innych zdjęć nie mam, mogę spróbować zrobić jeszcze raz, żeby pokazać kolor, ale to w dziennym świetle czyli mogłabym dopiero w sobotę.
Catnaperka pisze:Czekam cierpliwie
izydorka pisze:buty ok
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości