Na pieluszki dla Avatarka - KONIEC !!!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt sie 16, 2013 19:11 Re: Na pieluszki dla Avatarka !!!

kiwi pisze:Widzialam foty i potwierdzam, ze sa straszne. Tego kto to zrobil postrzelilabym tez chetnie zeby tez tak samo mial jak Avatarek. Nigdy nie zycze ludziom nic zlego ale jak krzywdza bezbronnych to mam mordercze zapedy :evil: :evil:

Wszystkie są na wątku Avatarka, tylko tam w miniaturze i częściami.... ja generalnie jestem życzliwa Światu i Ludziom, ale dla tego indywiduum zrobiłabym z radością wyjątek, w takich chwilach, mój podziw dla maszyn tortur, ze Średniowiecza jest wielki, większość działa do dziś, a ich głównym celem nie było zabicie, tylko długie i powolne zadawanie bólu, przy pełnej świadomości torturowanego....
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Sob sie 17, 2013 11:42 Re: Na pieluszki dla Avatarka !!!

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob sie 17, 2013 11:48 Re: Na pieluszki dla Avatarka !!!

no to 4 poproszę za 22 zł :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob sie 17, 2013 11:48 Re: Na pieluszki dla Avatarka !!!

Dzięki Marysiu!
Prawda jest taka, że bez pieluszek Avaterek nie jest w stanie normalnie funkcjonować w mieszkaniu. W wyniku postrzału i niedowładu nie kontroluje swoich potrzeb fizjologicznych.... a dzięki nim dodatkowo może się wylegiwać np. na łóżku, jak reszta kotów :lol:
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Sob sie 17, 2013 11:52 Re: Na pieluszki dla Avatarka !!!

Edyszka pisze:Dzięki Marysiu!
Prawda jest taka, że bez pieluszek Avaterek nie jest w stanie normalnie funkcjonować w mieszkaniu. W wyniku postrzału i niedowładu nie kontroluje swoich potrzeb fizjologicznych.... a dzięki nim dodatkowo może się wylegiwać np. na łóżku, jak reszta kotów :lol:

jeśli już to Mirusiu :mrgreen:
ale ze zdejmowaniem pieluszki sobie radzi :lol:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob sie 17, 2013 11:53 Re: Na pieluszki dla Avatarka !!!

mir.ka pisze:no to 4 poproszę za 22 zł :)

Pięknie dziękuję :1luvu: ale zachęcam też do wybierania wolnych pozycji, to są naprawdę piękne i dobre jakościowo rzeczy, warte swojej ceny....
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Sob sie 17, 2013 11:55 Re: Na pieluszki dla Avatarka !!!

mir.ka pisze:

Mireczko, Tobie też dziękuję, ale to było do Marysi, za podbicie Bazarku, Twój post " wpadł" w trakcie jego pisania :)
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Sob sie 17, 2013 11:57 Re: Na pieluszki dla Avatarka !!!

:)
Obrazek

mir.ka

Post » Sob sie 17, 2013 12:03 Re: Na pieluszki dla Avatarka !!!

Edyszka pisze:
mir.ka pisze:

Mireczko, Tobie też dziękuję, ale to było do Marysi, za podbicie Bazarku, Twój post " wpadł" w trakcie jego pisania :)

Ano radzi sobie chłopak jak umie :) w czasie tych upałów, to nawet często nie dostawał pieluszki, żeby się nie odparzał....
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Sob sie 17, 2013 12:06 Re: Na pieluszki dla Avatarka !!!

Edyszka pisze:

Pięknie dziękuję :1luvu: ale zachęcam też do wybierania wolnych pozycji, to są naprawdę piękne i dobre jakościowo rzeczy, warte swojej ceny....

nie mam dziur w uszach :D
to nic więcej nie wybiorę, a kolor wisiorka jest z takich jak lubię
Obrazek

mir.ka

Post » Sob sie 17, 2013 12:10 Re: Na pieluszki dla Avatarka !!!

Mireczko!
Jak chcesz my ci przekujemy uszki :twisted:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob sie 17, 2013 12:17 Re: Na pieluszki dla Avatarka !!!

mir.ka pisze:
Edyszka pisze:

nie mam dziur w uszach :D
to nic więcej nie wybiorę, a kolor wisiorka jest z takich jak lubię

Niektóre wzory kolczyków da się zrobić na klipsach, ale mogę też zrobić klipsy srebrne z kamyczkiem Swarovskiego, w kolorze wisiorka i takim kształcie, jak wisiorek, albo w takim kolorze, jak wisiorek i kształcie takim jak nr 5. tyle, że nie na już, bo musiałabym zamówić materiał.....
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Sob sie 17, 2013 13:59 Re: Na pieluszki dla Avatarka !!!

To ja poproszę nr 9 za wywoławczą :)

Uszek sobie raczej nie przekłuję, ale mogą się przydać na piękny prezent, no i są w lkolorze pierścionka 8)

mb

Post » Sob sie 17, 2013 14:15 Re: Na pieluszki dla Avatarka !!!

mb pisze:To ja poproszę nr 9 za wywoławczą :)

Uszek sobie raczej nie przekłuję, ale mogą się przydać na piękny prezent, no i są w lkolorze pierścionka 8)

A co byś powiedziała na srebrne klipsy z kamykiem takim samym jak w pierścionku dla Ciebie? A skoro kolczyki na prezent, to wyślę w pudełeczku, i dziękuję :1luvu:
W podziękowaniu za tak dużą pomoc Avatarkowi klipsy mogę zrobić za 15 zł ( resztę pokryję z własnej kieszeni), kamyki mogą być kolorem kształtem i wielkością jak w pierścionku, ale osobiście proponuję tylko ten kolor , a kształt z nr 5,( bardzo twarzowy) :)
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Sob sie 17, 2013 15:06 Re: Na pieluszki dla Avatarka !!!

Kusicielko :wink:

Dobrze, poproszę także klipsy :smiech3:

mb

[poprzednia][następna]