Jeszcze raz dziekuje za rzeczy, a w szczegolnosci za baranka, ktory stal sie ulubiencem Mojego kocura Macka

Takze Polecam innym, ktorzy chcieliby kupic cos na zblizajace sie swieta swoim pupilom

Moderator: Moderatorzy
AgaS1987 pisze:No to super:)
Jeszcze raz dziekuje za rzeczy, a w szczegolnosci za baranka, ktory stal sie ulubiencem Mojego kocura Macka
Takze Polecam innym, ktorzy chcieliby kupic cos na zblizajace sie swieta swoim pupilom![]()
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:No to super:)
Takze Polecam innym, ktorzy chcieliby kupic cos na zblizajace sie swieta swoim pupilom![]()
To szczęściara z ciebie - my musimy jeszcze poczekać na swoje fanty![]()
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:No to super:)
To szczęściara z ciebie - my musimy jeszcze poczekać na swoje fanty![]()
Szczesciarz z Macka, bo ma nowego kolege![]()
A Wasze na pewno dojda bardzo szybkoWyslijcie fotke jak dostaniecie - ciekawa jestem reakcji kociakow:)
edu pisze:Luśka ma od wczoraj brzydką biegunkę, trochę się martwimy. Ale oczywiście wizyta u neurologa w czwartek aktualna.
edu pisze:Luśka ma od wczoraj brzydką biegunkę, trochę się martwimy. Ale oczywiście wizyta u neurologa w czwartek aktualna.
AgaS1987 pisze:Pytalam, bo dostalismy taka wiadomosc:edu pisze:Luśka ma od wczoraj brzydką biegunkę, trochę się martwimy. Ale oczywiście wizyta u neurologa w czwartek aktualna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości