Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon mar 25, 2013 18:07 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

No to super:)
Jeszcze raz dziekuje za rzeczy, a w szczegolnosci za baranka, ktory stal sie ulubiencem Mojego kocura Macka :D

Takze Polecam innym, ktorzy chcieliby kupic cos na zblizajace sie swieta swoim pupilom :!: :ok:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pon mar 25, 2013 18:37 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

AgaS1987 pisze:No to super:)
Jeszcze raz dziekuje za rzeczy, a w szczegolnosci za baranka, ktory stal sie ulubiencem Mojego kocura Macka :D

Takze Polecam innym, ktorzy chcieliby kupic cos na zblizajace sie swieta swoim pupilom :!: :ok:

To szczęściara z ciebie - my musimy jeszcze poczekać na swoje fanty :twisted: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon mar 25, 2013 19:44 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

Ewa L. pisze:

To szczęściara z ciebie - my musimy jeszcze poczekać na swoje fanty :twisted: :ryk:

Szczesciarz z Macka, bo ma nowego kolege ;)
A Wasze na pewno dojda bardzo szybko :) Wyslijcie fotke jak dostaniecie - ciekawa jestem reakcji kociakow:)

AgaS1987

Post » Pon mar 25, 2013 20:35 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

AgaS1987 pisze:
Ewa L. pisze:

Szczesciarz z Macka, bo ma nowego kolege ;)
A Wasze na pewno dojda bardzo szybko :) Wyslijcie fotke jak dostaniecie - ciekawa jestem reakcji kociakow:)

Ok pokarzę ci dziewczyny :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto mar 26, 2013 10:24 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

Prosiłabym dwa baranki, kolory nóżek obojętne, byle byłyby zgrabne :wink:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Wto mar 26, 2013 17:30 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

Jak się dzisiaj czuje Lucynka przed czwartkową wizytą u doktorka? Czy dostała już prezenty od łódzkich koleżanek? :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto mar 26, 2013 22:31 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

Luśka ma od wczoraj brzydką biegunkę, trochę się martwimy :( . Ale oczywiście wizyta u neurologa w czwartek aktualna.
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Od: Sob sie 28, 2010 16:30

Post » Wto mar 26, 2013 22:36 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

edu pisze:Luśka ma od wczoraj brzydką biegunkę, trochę się martwimy :( . Ale oczywiście wizyta u neurologa w czwartek aktualna.

To nie dobrze. :( Lusieńko trzymaj się koteczko - jesteśmy z tobą :ok: Zuzia i Pola. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto mar 26, 2013 23:03 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

I ja z całych sil mocno trzymam kciuki za Malutka! :ok: :ok: :ok:

AgaS1987

Post » Śro mar 27, 2013 8:16 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

Hej!
Jak tam dzisiaj Lusieńka? Troszkę się poprawiło czy nadal bez znian? Strasznie się martwię o tę małą! Wymiziajcie ją od cioci Ewy.Myślę o niej cały czas i trzymam kciuki za poprawę :ok: Trzymaj się maleńka - jesteś kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro mar 27, 2013 15:28 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

Kochane cioteczki,
mam nadzieję, że wasze fanty dojdą jeszcze przed świętami, wysłałam priorytetem!

Z Lusią mogę się nie widzieć jutro, bo dali mi dyżur popołudniowy do 16:30, nie da rady się zamienić...nijak nie dotrę na wizytę do neurologa, chyba że spotkam się ciut później, po wizycie... Ale Iwonka jak najbardziej idzie. Edytka przekaże kolejne fanty Iwonce, więc Lusia dostanie swojego baranka, a na myszkę być może poczeka...
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Śro mar 27, 2013 15:34 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

A jak sie czuje Lusia? Czy biegunki sie utrzymuja?

AgaS1987

Post » Śro mar 27, 2013 15:39 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

Biegunki? A w życiu!!! 8O
Nie wiem czy miała jedną... U niej były wymioty i słabowitość, ale nie biegunki... test na pp wyszedł wtedy pozytywny mimo to.
Jej leczenie było błyskawiczne - zanim zdążyła mieć poważne objawy, już był zylexis, antybiotyk, cykloferon i surowica.
W tej chwili jest OK. A kupki wzorcowe :ok:
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Post » Śro mar 27, 2013 15:47 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

Pytalam, bo dostalismy taka wiadomosc:

edu pisze:Luśka ma od wczoraj brzydką biegunkę, trochę się martwimy :( . Ale oczywiście wizyta u neurologa w czwartek aktualna.

AgaS1987

Post » Śro mar 27, 2013 17:33 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

AgaS1987 pisze:Pytalam, bo dostalismy taka wiadomosc:

Kurczę... wystraszyłam się. ... dopiero teraz zauważyłam post Edyty (kiedy mi go pokazałaś Aga :roll: )
Wstyd i hańba. Mam informować a tu... :oops: wybaczcie

Lusia miała faktycznie epizod biegunkowy wczoraj, ale to epizod i tego się trzymajmy - właśnie rozmawiałam z Iwonką.

Wcześniej nie mogłam się do dziewczyn dodzwonić, a dzwonimy do siebie z newsami...
I właśnie uświadomiłam sobie że wczoraj przez pół dnia miałam wyłączony telefon, bo zapomniałam włączyć po rekolekcjach (tak, chodzę na rekolekcje, choć jestem szatanem :twisted: )

Dobra, dość już tłumaczenia się. Na ziemię!
Rozsądek mówi tak - 1. Skoro biegunka ustąpiła, to nie jest to cd. naszej ulubionej choroby. 2. Kocia była odrobaczana tylko raz, robaczki mogą jeszcze buszować. 3. Przy urazach kręgosłupa i porażeniach mięśni w tylnych partiach ciała tak może być podobno. Na pewno jutro zapytamy o to lekarza.

wiiwii

[poprzednia][następna]