Zwiastun - dziękujemy ślicznej Szpilce - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon paź 15, 2012 19:18 Re: Zwiastun Bożego Narodzenia

Ja też poproszę zestaw gwiazdek... aniołki też będą, ale muszę się zastanowić. :D
No ładnie, chyba po raz pierwszy w życiu kupuję ozdoby choinkowe już w październiku... :ryk:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pon paź 15, 2012 19:29 Re: Zwiastun Bożego Narodzenia

bagheera pisze:Ja też poproszę zestaw gwiazdek... aniołki też będą, ale muszę się zastanowić. :D
No ładnie, chyba po raz pierwszy w życiu kupuję ozdoby choinkowe już w październiku... :ryk:

:ryk: w supermarketach choinke stawiaja 2 listopada, a u nas juz zwiastuny
a skarpetyi są rewelacyjne :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Wto paź 16, 2012 7:28 Re: Zwiastun Bożego Narodzenia

Czarna_Nutka, aniołki płaskie maja być, czy wybierzesz z przestrzennych?

bagheera pisze:Ja też poproszę zestaw gwiazdek... aniołki też będą, ale muszę się zastanowić. :D

Na razie tylko zamówienia, zanim się uporamy z wydzierganiem to będzie akurat :s5:

Czy to co zamawiacie, to wszystko białe ma być? Pliiiiiiis podawajcie kolory przy okazji, mogą być różne, kolorowe też są ładne :D

Obrazek ObrazekObrazek
Pako

Post » Wto paź 16, 2012 8:30 Re: Zwiastun Bożego Narodzenia - oferta uzupełniona :)

To ja sie juz podsumowuję: poproszę o następujące cuda:

sopelki - 5szt - białe
gwiazdki nr 12 - 3 szt - białe
buciki 3 szt - fiolet 2 x , czerwony 1x

dziękuję ;)
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Wto paź 16, 2012 8:34 Re: Zwiastun Bożego Narodzenia - oferta uzupełniona :)

dakoti pisze:To ja sie juz podsumowuję: poproszę o następujące cuda:

sopelki - 5szt - białe
gwiazdki nr 12 - 3 szt - białe
buciki 3 szt - fiolet 2 x , czerwony 1x

dziękuję ;)

Bardzo dziękuję :1luvu:

Kolorki bucików można skomponować indywidualnie, te na zdjęciach to tylko przykład :mrgreen:
Pako

Post » Wto paź 16, 2012 8:38 Re: Zwiastun Bożego Narodzenia - oferta uzupełniona :)

To w takim razie zostawiam buciki w twojej kwestii ;) jakie dostanę - będe zadowolona - oby tylko nie zielone bo ich widać nie będzie 8)
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Wto paź 16, 2012 8:40 Re: Zwiastun Bożego Narodzenia - oferta uzupełniona :)

czy do aniołka przestrzennego można dorobić aureolę? ja bym poprosiła tego ostatniego-na samym dole ze zdjęcia;tylko mam pytanie jakiej jest wysokości i co z takim aniołkiem jak się niechybnie pobrudzi czy coś...?można uratować go?
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Wto paź 16, 2012 8:46 Re: Zwiastun Bożego Narodzenia - oferta uzupełniona :)

milena88 pisze:czy do aniołka przestrzennego można dorobić aureolę? ja bym poprosiła tego ostatniego-na samym dole ze zdjęcia;tylko mam pytanie jakiej jest wysokości i co z takim aniołkiem jak się niechybnie pobrudzi czy coś...?można uratować go?

ok. 10 cm, oczywiście, aureolę możemy dorobić, aniołki można prać, są wydziergane z bawełnianego kordonka i wykrochmalone, po wypraniu trzeba zanurzyć w krochmalu (można kupić gotowy, albo np. zrobić gorący wywar z cukru itp.), ponaciągać, uformować i zostawić do wyschnięcia :ok:
Pako

Post » Wto paź 16, 2012 11:27 Re: Zwiastun Bożego Narodzenia - oferta uzupełniona :)

Uściślam kolorystycznie - moje zamówienie całe w bieli poproszę.
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

Post » Wto paź 16, 2012 17:36 Re: Zwiastun Bożego Narodzenia - oferta uzupełniona :)

Dla mnie wszystko co zamówiłam poproszę w bieli.

Pako a powiedz mi, udałoby się gwiazdkę przestrzenną zrobić? Taką, żeby ją na czubek wsadzić.

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto paź 16, 2012 19:43 Re: Zwiastun Bożego Narodzenia - oferta uzupełniona :)

maueczarne pisze:Dla mnie wszystko co zamówiłam poproszę w bieli.

Pako a powiedz mi, udałoby się gwiazdkę przestrzenną zrobić? Taką, żeby ją na czubek wsadzić.

:ryk: aaa, już tu Ciocia pomysły nowe będzie dawać
Ja myślę , że po wykrochmaleniu 2 gwiazdki można by zszyć - tylko czy na czubek starczą, bo one nie są duże.
Chyba że Pako wzór zmodyfikuje,żeby gwiazdka większa była :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Wto paź 16, 2012 19:45 Re: Zwiastun Bożego Narodzenia - oferta uzupełniona :)

Thorkatt pisze:
maueczarne pisze:Dla mnie wszystko co zamówiłam poproszę w bieli.

:ryk: aaa, już tu Ciocia pomysły nowe będzie dawać
Ja myślę , że po wykrochmaleniu 2 gwiazdki można by zszyć - tylko czy na czubek starczą, bo one nie są duże.
Chyba że Pako wzór zmodyfikuje,żeby gwiazdka większa była :mrgreen:

Oj bo mi się zamarzyła gwiazdka taka na czubku :oops: To nasza pierwsza gwiazdka w nowym gniazdku będzie i w końcu będę miała porządną choinkę, a co ;) Czubek nie będzie duży, bo i choinka za duża nie będzie.
Mogą być zszyte. Aby na czubek nadziać się dało :twisted:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto paź 16, 2012 19:48 Re: Zwiastun Bożego Narodzenia - oferta uzupełniona :)

W moim zamówieniu śnieżynki w bieli a aniołek i sopelki mogą być w dowolnym kolorze. Domawiam jeszcze 1 przestrzennego aniołka - zestaw kolorystyczny i wzór dowolny.
Trzymam kciuki żeby były bałwanki bo na się napalałam.

RatMaga

Od: Wto maja 03, 2011 18:48

Post » Wto paź 16, 2012 19:50 Re: Zwiastun Bożego Narodzenia - oferta uzupełniona :)

Moje gwiazdki poproszę białe :)
Obrazek
Mruczek i Inka

Advena

Od: Pon lut 08, 2010 22:00

Post » Wto paź 16, 2012 19:51 Re: Zwiastun Bożego Narodzenia - oferta uzupełniona :)

właściwie to ja też gwiazdki na czubku nie mam, u nas jeden anioł zawsze siedzi, ale niezbyt długo, bo nasze szydełkowe ozdoby bardzo zmieniają miejsca - koty maja inne koncepcje ozdabiania :wink:
w ostatnim roku włóczkowa Maryja miała w objeciach boberka, a Jezusek z pastuszkiem hulali niżej :ryk:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

[poprzednia][następna]