No ładnie, chyba po raz pierwszy w życiu kupuję ozdoby choinkowe już w październiku...

Moderator: Moderatorzy
bagheera pisze:Ja też poproszę zestaw gwiazdek... aniołki też będą, ale muszę się zastanowić.![]()
No ładnie, chyba po raz pierwszy w życiu kupuję ozdoby choinkowe już w październiku...![]()
bagheera pisze:Ja też poproszę zestaw gwiazdek... aniołki też będą, ale muszę się zastanowić.![]()
No ładnie, chyba po raz pierwszy w życiu kupuję ozdoby choinkowe już w październiku...![]()
dakoti pisze:To ja sie juz podsumowuję: poproszę o następujące cuda:
sopelki - 5szt - białe
gwiazdki nr 12 - 3 szt - białe
buciki 3 szt - fiolet 2 x , czerwony 1x
dziękuję
milena88 pisze:czy do aniołka przestrzennego można dorobić aureolę? ja bym poprosiła tego ostatniego-na samym dole ze zdjęcia;tylko mam pytanie jakiej jest wysokości i co z takim aniołkiem jak się niechybnie pobrudzi czy coś...?można uratować go?
maueczarne pisze:Dla mnie wszystko co zamówiłam poproszę w bieli.
Pako a powiedz mi, udałoby się gwiazdkę przestrzenną zrobić? Taką, żeby ją na czubek wsadzić.
Thorkatt pisze:maueczarne pisze:Dla mnie wszystko co zamówiłam poproszę w bieli.
Pako a powiedz mi, udałoby się gwiazdkę przestrzenną zrobić? Taką, żeby ją na czubek wsadzić.
aaa, już tu Ciocia pomysły nowe będzie dawać
Ja myślę , że po wykrochmaleniu 2 gwiazdki można by zszyć - tylko czy na czubek starczą, bo one nie są duże.
Chyba że Pako wzór zmodyfikuje,żeby gwiazdka większa była
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości