viewtopic.php?f=20&t=146948

Moderator: Moderatorzy
Yasmin pisze:Notatniki: 6. - 35zł, 7. - 15zł.
mokusatsu pisze:Już koniec, prawda? Chodzi o czas rzeczywisty czy forumowy?
merlok pisze:mokusatsu pisze:Już koniec, prawda? Chodzi o czas rzeczywisty czy forumowy?
No... pewnie mi się nie udało, bo pewnie rzeczywisty, a ja tylko w forumowym się zmieściłam
merlok pisze:mokusatsu pisze:Już koniec, prawda? Chodzi o czas rzeczywisty czy forumowy?
No... pewnie mi się nie udało, bo pewnie rzeczywisty, a ja tylko w forumowym się zmieściłam
Narnia pisze:merlok pisze:mokusatsu pisze:Już koniec, prawda? Chodzi o czas rzeczywisty czy forumowy?
Merlok : mam dla Ciebie propozycje - mowie to oficjalnie żeby nie było - notatniki z kotami mam 2 więc ten drugi może być Twój - dochód oczywiśćie idzie na Kocią Chatkę z Sosnowca![]()
okładka jest tylko inna - ale kocia - reszta w środku jest identyko !
merlok pisze:Narnia pisze:merlok pisze:mokusatsu pisze:Już koniec, prawda? Chodzi o czas rzeczywisty czy forumowy?
Merlok : mam dla Ciebie propozycje - mowie to oficjalnie żeby nie było - notatniki z kotami mam 2 więc ten drugi może być Twój - dochód oczywiśćie idzie na Kocią Chatkę z Sosnowca![]()
okładka jest tylko inna - ale kocia - reszta w środku jest identyko !
Przyjmuję propozycję![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości