Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sie 06, 2012 16:52 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

kibicowanie i glosowanie zawsze w cenie :)

poszukiwani sa sponsorzy nagrod

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon sie 06, 2012 17:12 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Kociara82 pisze:kibicowanie i glosowanie zawsze w cenie :)

Mogę uszyć zawieszki kocie "pingwinka" lub "krówkę" do plecaka, torby itp. z elementami odblaskowymi - tylko nie wiem dla którego miejsca - to juz zadecydujecie, bo ja nie myślę - za gorąco.

Rysiu(od isabelle) - ciocia była dzisiaj w hurtowni piłeczki sprawdzić.
Takiej jak Twoja nie było :evil: ,żem sie piłek nagniotła :ryk: ale kupiłam inne - do koszykówki, wybiorę najmiększą dla Ciebie. Wprawdzie do breloczek, ale po odczepieniu metalu można sznureczek przywiazać i ewentualnie tak sie bawić.
Były jeszcze miększe piłeczki, ale w kształcie zwierzątek ( lekko odstajace elementy np. uszy i trąba słonia) ale niestety ok. 4 cm średnicy :evil: chyba za duze do pysia.

Zaczekamy na testy Rysi i wtedy ewent. też 2 pileczki mogłyby być upominkiem za któreś miejsce lub pocieszajką za najmniej punktów.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pon sie 06, 2012 17:40 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

dobrze, wiec zobaczymy - wyjdzie w praniu - za ktore to bedzie miejsce :)
ta... wyjdzie w praniu, byleby sie nie zbieglo :mrgreen:

Kociara82

Post » Pon sie 06, 2012 18:43 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

melduję się w gotowości do głosowania, bo króweczki ani pingwinka nie posiadam :ok: :kotek:
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Pon sie 06, 2012 19:25 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Thorkatt pisze:
Kociara82 pisze:kibicowanie i glosowanie zawsze w cenie :)

Mogę uszyć zawieszki kocie "pingwinka" lub "krówkę" do plecaka, torby itp. z elementami odblaskowymi - tylko nie wiem dla którego miejsca - to juz zadecydujecie, bo ja nie myślę - za gorąco.

Rysiu(od isabelle) - ciocia była dzisiaj w hurtowni piłeczki sprawdzić.
Takiej jak Twoja nie było :evil: ,żem sie piłek nagniotła :ryk: ale kupiłam inne - do koszykówki, wybiorę najmiększą dla Ciebie. Wprawdzie do breloczek, ale po odczepieniu metalu można sznureczek przywiazać i ewentualnie tak sie bawić.
Były jeszcze miększe piłeczki, ale w kształcie zwierzątek ( lekko odstajace elementy np. uszy i trąba słonia) ale niestety ok. 4 cm średnicy :evil: chyba za duze do pysia.

Zaczekamy na testy Rysi i wtedy ewent. też 2 pileczki mogłyby być upominkiem za któreś miejsce lub pocieszajką za najmniej punktów.

ciociu ja Ci bardzo dzienkujem, rze siem tyh piłeczek tak namacałaś :mrgreen: jak sprawdzem to dam znać czy dobra i tak Ci pienknie pomruczem bo to umię robić koncertowo - tak muwi Dórza
Rysia
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pon sie 06, 2012 20:26 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

:D
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon sie 06, 2012 20:49 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

funduję coś.... to znaczy wiersz / inną formę literacką stworzoną przez Morfeusza na cześć kogoś :-) z wygranych / przegranych - zdecydujcie - czy dla Miss/terów czy Vice czy tych. którzy dostali najmniej głosów
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon sie 06, 2012 21:03 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

oki, komisja sledcza zadecyduje :D

Kociara82

Post » Wto sie 07, 2012 10:44 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

łapka!
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Wto sie 07, 2012 11:24 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Ja bardzo chętnie mogę przeznaczyć na nagrodę ,ale to raczej nie dla kotków, ozdobne poszewki na poduszki jasiek(na zamek)lub biezniki na ławę.Kolorystyka do uzgodnienia.
Mozna zobaczyc na moich bazarkach w podpisie,czy się nada
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Wto sie 07, 2012 14:32 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Myszolandia pisze:Łoł,RudySrebrnyKocie,co za odlot banerek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

_________

Ja na chwilę z innej beczki,
jasdor dzisiaj doszła paczuszka,i powiem tylko tyle,dech mi zaparło,zatkało mnie itepe itede i niewiemcojeszcze 8O 8O 8O
ten niebieski stworek zwalił mnie z nóg 8O

Dziękujemy to mało :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ludzie,Wy nie wiecie jaki talent mamy na forumie 8O a jak wiecie,to mało wiecie 8O :1luvu:

potwierdzam, TALENT ogromny, zabawki przepiękne, ja cały czas nie moge się napatrzeć na te, które wygral ToiToi. Nie mogę uwierzyć, że ktoś poświęcił tyle czasu i tyle serca dla nas!
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Od: Nie cze 05, 2011 19:01

Post » Wto sie 07, 2012 14:50 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Ja też podziwiam talent i cierpliwość, bo te cuda które dostałam są perfekcyjne. Każda jest inna i każda piękna.
Jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu własnym i mojego kociarstwa :)
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Wto sie 07, 2012 15:33 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Ciociu jasdor!
dziś Duża pokazała mi zabawki od Ciebie!
ale są fajne!
a ta pierdonka, to wprost boska jest!
u cioci jolibuk5 zamieszkała dziś Matka z Pjontką z ul. Pomorskiej (czytaj: 6 footer)
uzgodniłem z Bonanzą, że się z nimi podzielą
... mijauł'em dyktafon (czy jakoś tak), poszło nawet całkiem nieźle
Duża obiecała mi, że będzie sprawdzała moje wpisy
Kocurrro Blondyna napisał

ps. to znasz?
http://www.youtube.com/watch?v=pLCAFX7jqhY
ja mogę to oglądać na okrągło!
KB
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro sie 08, 2012 7:55 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

hopnę
dzisiaj przynajmniej część upominkow dla Łabedziatek wyjdzie
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Śro sie 08, 2012 10:19 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Zireael666 pisze:melduję się w gotowości do głosowania, bo króweczki ani pingwinka nie posiadam :ok: :kotek:

bardzo sie ciesze, tylko nie przegap potem terminu :D

aha, jeszcze mile widziane osoby -kola ratunkowe- do podliczania punktow :ok:

mam juz kilka ciekawych zgloszen na pw, powrzucam wieczorem co sie da :)
niestety nie mam poki co zadnego programu graficznego, nie wiem czemu, ale nie da sie sciagnac, wiec poki co prosze, jesli wysylacie fotki do mnie, to pilnujcie, by nie przekraczaly wyznaczonych granic, bo nie mam jak zmniejszac ich. :evil:

Kociara82

[poprzednia][następna]